София. Българските евродепутати, които получават огромни заплати и заделят стотици

...
София. Българските евродепутати, които получават огромни заплати и заделят стотици
Коментари Харесай

Десислав Чуколов, ПП „Атака“: Евродепутатите да даряват огромните си заплати на хора в нужда, не да трупат в банки

София. Българските евродепутати, които получават големи заплати и заделят стотици хиляди в банкови сметки, да стартират да вършат дарения – за църкви, заболели хора и млади гении, както прави „ Атака “ от основаването си. Това сподели зам.-председателят на партията Десислав Чуколов в предаването „ Плюс-минус ” по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия „ Атака “ .
По тематиката за партийните дотации Чуколов съобщи, че „ Атака “ е гласувала изрично за намаляването им на 1 лева на глас, тъй като по този начин желаеха 2,5 милиона българи. Припомни, че партията на Сидеров се е издържала от 2005 година до 2009 година без дотация и е вкарала тогава 21 депутати, 3 евродепутати и водачът на „ Атака “ беше на балотаж на президентските избори. От думите му стана ясно, че „ Атака “ приготвя Закон за правото на живот на заченатите. Според него въпросът с абортите би трябвало да бъде урегулиран. „ Повдигаме тази полемика, тъй като демографският проблем е огромен. Искаме да чуем мнението и на Църквата, и на тези, които споделят, че не може да се не разрешават въобще аборти ”, изясни Чуколов.
На въпрос дали се планува тотална възбрана, или ще има изключения, депутатът сподели, че не става въпрос за аборт при бременност, която заплашва живота на майката или плода или е разследване на обезчестяване, кръвосмешения и други Темата да се сложи на масата и хората да се замислят. Той напомни, че на година у нас се вършат по 26 000 аборта. „ 26 000 българи, които губим всяка година. И тук не приказваме за циганското малцинство, те ги раждат, вземат обществени помощи или ги оставят в домове ”, добави Чуколов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР