София. България е уважавана в ЕС и мнението ни се

...
София. България е уважавана в ЕС и мнението ни се
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Мария Габриел в София: България е уважавана в ЕС и мнението ни се чува

София. България е уважавана в Европейски Съюз и мнението ни се чува. Да запазим този престиж в Европа ще бъде една от идеите на нашия тим от претенденти за евродепутати. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ в столичния 23 МИР, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Кандидатите за депутати в идващия Европейски парламент бяха показани в Южния парк в София, като дружно с Мария Габриел бяха и Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Лиляна Павлова, Александър Йорданов и ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.
„ Днес е църковният празник на Светите братя Кирил и Методий. Добър мотив да си спомним, че ние сме дали нещо доста повече от третата публична писменост на Европейски Съюз – ние имаме религия и обичаи, които са крепили българския дух непреклонен във времена на тествания. Ние сме част от многообразието на култури в Европейски Съюз “, уточни Мария Габриел и добави, че гласуването за ГЕРБ на 26 май е гаранция, че идващите представители на България в Екологичен потенциал ще работят за съхраняването на българското културно благосъстояние в границите на Европа.
България се развива ежедневно, с помощта на европейската взаимност и работата на институциите. Важно е да помним по какъв начин изглеждаше София преди ГЕРБ да поеме ръководството на столицата и да виждаме през днешния ден новите паркове, новите детски градини и учебни заведения, обновените улици, подлези, лечебни заведения и всичко, което ни заобикаля. Това съобщи по време на хепънинга претендентът на ГЕРБ за евродепутат Андрей Ковачев. Според него България върви в вярната посока и от нашите старания и нашия избор зависи да бъдем равни с останалите европейски нации. „ С сътрудниците в Брюксел работим дружно с локалната власт и държавното управление за националния интерес на страната ни. Нашата цел е младежите да останат да живеят и работят в България. Всеки може да отиде на всички места по света да учи, да открива нови неща, само че нашата цел е младите да имат нужните условия да се връщат в родината ни “, сподели още Ковачев. Според него можем да реализираме това с общи старания и с поддръжката на тима на ГЕРБ.
„ След незаконния комунистически режим демокрацията в България потегли мъчно, мина през редица инциденти, само че в последна сметка постигнахме фантазията си – да се числим към Европейски Съюз и към всички тези близо 500 млн. жители – част от най-хубавото място за живеене в света “, сподели на собствен ред Александър Йорданов от Съюз на демократичните сили – номер 6 в листата за европейските избори. Той бе безапелационен, че ГЕРБ и Съюз на демократичните сили имат извънредно сериозен честен и политически дълг – да спрат настъплението на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи към властта. „ Само ние можем да ги спрем. Други си мерят процентите и се чудят един или половин евродепутат ще вкарат в Екологичен потенциал. Да спасим от нова злополука и бедност – длъжни сме пред Родината “, акцентира Йорданов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР