София. арх. Пламен Мирянов – син, радетел за българщина, в

...
София. арх. Пламен Мирянов – син, радетел за българщина, в
Коментари Харесай

БЕНОВСКА ПИТА: Пламен Мирянов: Работя България да възкреси националното си достойнство и ценности

София. арх. Пламен Мирянов – наследник, труженик за българщина, в „ Беновска пита “ в, във и по Радио К2 на 93.9MHz. на 18-ти юни 2022 година, съобщи позиции по следните тематики:



Подмяната на обичайните полезности.
„ Виждаме се в един забавен ден, това е третият ден, откакто ръководителят на Народното събрание Никола Минчев беше свален от поста си и три дни преди да се гласоподава вота на съмнение към държавното управление на Кирил Петков. Но през днешния ден се случват и две шествия. Едното е по този начин нареченият прайд на, имаше един слоган „ разнообразни в заедността си “, неолиберален, който отпадна като че ли! Няма да окачествявам повече тези хора! И друго, на което Вие сте съорганизатор, в поддръжка на фамилията и фамилните полезности! Кажете нещо за тях! “, стартира диалога водещата Илиана Беновска. Пламен Мирянов първо честите празника на екзарх Йосиф и изясни, че през днешния ден е отслужена панихида в негова памет. Мирянов изясни, че самият той е част от БПЦ като иподякон, читател и артист към храм Света Неделя. Днес свещеник Поликарп е отслужил Света Литургия. Той изясни: „ Неслучайно избрахме и мястото за нашето шествие, площад „ Света Неделя “! излизаме и тръгваме от църквата, която е център на нашия живот! В това време на безредици, брожения и размит морал ние имаме опция да защитим християнските полезности и нашия морал! Защото съгласно нас има един стандарт за морал, а не оня, който всеки ден се трансформира, съгласно някакви течения и който обслужва слабостите на хората! Ние имаме вяра, че точно този наш морал ни е запазил през хилядолетната наша история и през петвековното иго! Чрез него ние съумяваме да имаме едно здравостъпило общество с полезности и нравствени устои! Когато съблюдаваме това, което Господ е определил за вярно, тогава животът ни е доста по-лек и добър и имаме обещанието, че посредством спазването на неговите заповеди можем да наследим безконечен живот! “.
„ Ние получихме фотоси от наши фенове в Съединени американски щати, които чакаха вашето посещение, свързани най-много с това, което ние назоваваме cancel culture, на отказване на обичайното, по какъв начин разнообразни политико-икономически кръгове се пробват да ни трансфорат в различен модел – трансджендъри, замяна на пола, на психическата еднаквост! В Белия дом през днешния ден заместник-министърът на опазването на здравето Ливайн и Карин Джин, която е прессекретар на Белия дом, това е среща сред лесбийка, ще го нарека с името, и първият открит транспомощник-министър! “, продължи Беновска и сподели в ефир фотосите. Пламен Мирянов отговори, че тази показност постоянно е доста стряскаща и мъчителна. Всеки може да бъде какъвто реши, само че това афиширане не е положително. Според него постоянно можем да откроим това, което е стойностно и естетически издържано от лъжливото, гротеската и падението.
Беновска продължи: „ Нека да забележим фотографията на младежа, който умъртви деца в Тексас, обявяват го като 19 годишен юноша, само че като го видите по какъв начин е облечен, едва ли ще разберете половата му принадлежност и може би ще си обясните постъпката му! “. Гостът ѝ отвърна, че са страшни орисите на хората, в чиито души е влезнала тази отрова на неналичието на еднаквост, съзнание и съвест. „ Господ ни дава съвестта и посредством нея ние можем да отсяваме кое е положително и кое е зло! Когато е размита, тогава започваме да се лутаме и доста по-лесно сме завладени от вътрешната страна! Човек без съвест е като неукрепен град, доста по-лесно влизат пристрастеностите, слабостите и го превземат от вътрешната страна! “, безапелационен бе той.
„ Вие познавате литературата и приказките, знаете ли каква е актуалната транскрипция на Добрата орисница на Пепеляшка? Тя към този момент не е онази благородна хубава жена с всички атрибути на майката! Тя е един тъмнокож травестит! И това е на една от най-големите кино компании! “, изясни Беновска.
Кой е Пламен Мирянов?
Пламен Мирянов описа, че по специалност е проектант. Основател е на фондация „ Нашият дом е България “. Тя е неправителствена организация, която цели припомняне на християнските ни полезности. Организира едни от огромните християнски и родолюбиви концерти в България. Има за цел също възобновяване на монументи на културата. Създават и филми.
Пламен Мирянов съобщи, че съгласно него Министерството на туризма би трябвало да е доста по-проактивно и ефективно в основаването на атрактивна реклама за нашите естествени благосъстояния. Това е и една от задачите на фондацията – да основава материали, които да дава безкористно.
Мирянов описа още за себе си, че е учил в Италиански колеж, Френска гимназия, УАСГ, НАТФИЗ и сега учи в Богословския факултет. Той описа, че в днешния ден е трябвало да се яви на изпит по църковно право и тъкмо този раздел се отнася за брачния съюз, който е първата обществена единица. „ Бракът е една институция! В днешно време от ден на ден би трябвало да почитаме фамилията и тайнството на брака, тъй като това е свещенодействие! Все повече хора живеят без сватбен съюз, на фамилни начала. Аз приказвам на доста мои другари, че би трябвало да се вземат, би трябвало да има благословение от Всевишния и аз самият бих желал да съм образец за това! “, сподели той. Водещата попита: „ А има ли до Вас дама на сърцето? “. Събеседникът ѝ отговори, че към момента няма.
Кампанията в поддръжка на дуалното обучение.
„ Като казахте Италианския колеж, трансформирам малко дневния ред, който бях замислила! Поканила съм Ви и за партьор в нашата акция за дуално и професионално обучение. Привлекли сме и Църквата включително. Привлекли сме изпълнителна, законодателна, локална власт, университети, учебни заведения, кметове, деца, родител, посланици – голяма общественост! Сега ще Ви пусна песента и клипа, които направихме с Косьо Марков и Александър Петров, част от клипа е сниман в Италианския колеж, вземат участие студенти от НАТФИЗ, аз също съм приключила НАТФИЗ, постановка! Хайде в този момент да забележим нашата ария, която се споделя „ На прага “! “, продължи Беновска и пусна в ефир песента.
След като изгледаха клипа Мирянов разяснява: „ Винаги е прелестно да забележим тези наши правила на държание, на другарство сред мъж и жена, и още веднъж бракът! “. Водещата отвърна: „ Опитахме се да създадем една положителна история! Лично аз имам вяра в това, фантазиите би трябвало да се реализират! “. Мирянов добави: „ Режисьор навярна сте Вие, доста добре се е получило! “.
Беновска се обърна към госта си: „ Нека стиснем ръце, тъй като Вие имате и радио, радио „ Зорана “ е ваше радио! Вие излъчвате патриотични песни, български песни! “. Мирянов отговори: „ Български песни с високостойностно наличие! Без нисконравствени послания! Без попфолк! Фолклорно радио, само че без попфолк! “.
Водещата изясни, че с предходния притежател на „ Зорана “ Кирил Илиев са работили доста добре, даже са осъществявали мостове, с цел да излъчват литургии.
Подаръкът.
„ Аз съм политически публицист, предаванията, които вършим са политически. Започнах диалога с това, че се намираме в един водораздел, падна ръководителят на Народното събрание, ще забележим дали ще падне и кабинета! Имаме един закачлив подарък, Вие сте младеж, допускам, че ще го приемете с възприятие за комизъм. Подаряваме тениски Harvard low, само че изпод just kidding, просто се майтапя! Това е един подигравателен взор към протичащото се в политиката! Подаряваме и Конституцията на България, съпроводена с български байрак “, обърна се към госта водещата. Той на собствен ред ѝ подари книга с цитати от Библията. Беновска подари и обичайния подарък на предаването – здрава, българска, алена ябълка!
„ Артекс “.
„ Колкото и да се мъчите да бъдете отвън политиката, виждате, че компанията на татко Ви „ Артекс “ попадна много пъти в лапите на политиката, абсурда с жилището на Цветанов, Цачева и други хора. Защо се получава по този начин, какво стана със конфликта сред политика и бизнес? “, попита Беновска. Пламен Мирянов отговори: „ Да, фамилната компания стана жертва на политически кавги, на междуинституционални битки! В момента, в който се надигна едно съдружие, една общественост от „ Лозенец “, които не разбираха тази градоустройствена норма. Този проект на София е открит още от доста време. Те се обърнаха против нас, искайки ние да променим тези параметри на застрояване, тази визия. Но те не схващат, че това не ние го дефинираме, а в действителност общината, основният проектант. Той преди време е открил подобен Подробен устройствен план за София! “.
„ Вижте, хората не се интересуват от оправдания, въпросът е следният – нали всички ние се опитваме да облагородим света към себе си! “, продължи Беновска. Мирянов отвърна: „ Ние желаеме най-хубавото за София, най-хубавото за жителите, най-хубавото за зелената среда. Аз сега съм изготвил два плана за градинката, която е сред „ Кемпински “ и нашата постройка. Тази градинка няма визия на един парк, който е в центъра на София. Аз съм уведомил, че посредством публично разискване, и да бъде построена тази красива дребна градина с наши средства! Винаги сме желали всичко да бъде за богатството на близък, общество, народ, град! “.
„ А на кого му пристигна концепцията да си кръщавате постройките на псалми, кажете няколко имена, те са впечатляващи? “, попита Беновска. Мирянов цитира псалом 91 и изясни, че за вярващите хора той е бил отбрана в доста огромни бедствия. Той продължи: „ Живеем във време на огромни рецесии, в такива моменти се обръщаме към Господа и изписването на тези слова, даже като графични детайли, като форма, не сме желали даже да го натрапваме на минувачите, само че те са като едно закодирано обръщение в постройката! Истината е, че в жилищните здания също може да благовестваме, тъй като това са пространствата, които непрекъснато са пред нашите очи. В една друга постройка също слагаме няколко Давидови псалма! За нас, като християни, това е доста естествено! Някои хора не го схващат и го изопачават. Но знаем, че в доста архитектурни постройки, чешми, постоянно се изписват слова от Свещеното писание, това е естествено! “.
Искането за унищожаване на езическата скулптура в центъра на София.
„ Четох, че желаете да премахнете езическата скулптура на София, на езическата богиня фортуна? “, попита Беновска. Пламен Мирянов отговори, че една такава петиция, колкото и да звучи скандално, би довела до отбрана на нашите християнски възгледи, на нашата еднаквост. Според него в града, кръстен на Божията Премъдрост не трябва признакът да е обвързван с езическа богиня.
Водещата сподели статуята на майката в Хага. Мирянов разяснява, че това е погнуса и извращение. Това обаче си е техен проблем. А тук в София е естествено признакът на града да бъде християнски.
Връщането на вероучението в учебно заведение.
„ Като приказваме за християнски полезности, една друга наша идея е да възстановим вероучението. С доста от вашите високопоставени свещеници сме разговаряли в ефир! “, продължи Беновска. Пламен Мирянов отвърна, че съгласно него това е ход от първостепенна значимост. Навремето това е било наложително и посредством катехизиса децата са научавали главните стандарти на морал. Научавали са главните полезности, а те не са променяеми, не би трябвало да зависят от сезони или политически партии. Така децата ни са вървели по пътя на чистотата и открити нравствени устои.
Мирянов изясни, че одеве се връща от Египет и там всяко дете учи вяра, без значение дали е християнче или мюсюлманче. А при нас това е избираемо. Според Мирянов вероучението би трябвало да стане наложително.
Мирянов съобщи: „ Аз съм благополучен и признателен на Бог, че е запазил България и ние сме една от дребното страни в Европа, в която сватбата, тайнството на брака, фамилията е в такава форма, както Бог е открил! В единство сред брачна половинка жена и брачен партньор мъж! Аз съм горделив с това, че съм българин и ние през днешния ден ще защитим нашите полезности, нашия морал! Господ да пази България! А за образованието ще се веселя да имаме още диалози, тъй като имаме още доста работа! “. Така приключи диалогът сред Пламен Мирянов и Илиана Беновска в „ Беновска пита “ във, в и по Радио К2 на 93.9MHz на 18-ти юни 2022 година

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР