Софи Маринова захлеби впечатляващо на едно от последните си участия

...
Софи Маринова захлеби впечатляващо на едно от последните си участия
Коментари Харесай

Софи Маринова лапна 30 бона от пиян бос от „Трейс”! Oмаяла фиркания баровец, той я закичил с два плика по 15 000 лева

Софи Маринова захлеби впечатляващо на едно от последните си участия в елитна механа , разбра HotArena.

Ромската перла съумяла да намаже рекордно затлъстял бакшиш от пийнал строителен необут, който в алкохолното си заслепение я закичил с два плика, в които имало по 15 000 лв., научи пръв „ Таблоид ” от очевидци на чудото.

Бизнесменът, занимаваш се със строителство на пътища, е подизпълнител на злощастната компания „ Трейс ”, асфалтирала участъка-убиец край Своге, на който на 25 август починаха 17 индивида, измежду които и 13-годишно момче. Той имал и акции в самата „ Трейс ”. Циганката напила баровеца в кръчмата и го засипвала с поздрави , отправени персонално в любовен фалцет на ушенце. 

Трогнатият паралия се замаял от благополучие и в ранните часове на деня, кютюк пийнал и тотално несъответстващ, ѝ връчил двата плика с общо 30 бона . На идващия ден предприемачът съществено съжалявал за издънката, само че нямало връщане обратно, тъй като не можел да си изиска назад галактическия бакшиш. 

При съществуването на такива великодушни спонсори не е чудно, че при започване на март фолкпевицата пръсна 70 000 лв. в столичен бар. Мургавата хубавица завела брат си Кирил Маринов – Кики и братовчед си Пацо Кирилов в стриптийз клуб, с цел да ги почерпи с първата част от хонорара, който получила от паметното шоу „ Като две капки вода ”. В светските среди тогава се говореше, че гласовитата ромка сключила контракт с Маги Халваджиян за рекорден хонорар. Звездата взела част от парите авансово, които бързо-бързо профукала.

Мълвата носи, че Кики и Пацо Кирилов помогнали в харченето, като закопали много тлъста сума по елитни леки девойки. Двамата младежи даже снимали видео по какъв начин броят столевките, подредени върху автомобила им, до момента в който пътуват от родния Етрополе към софийските бардаци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР