Сочно и свежо, точно като името си, The Cherry е

...
Сочно и свежо, точно като името си, The Cherry е
Коментари Харесай

Не подминавайте The Cherry – сочно и свежо… Много, много свежо!

Сочно и свежо, тъкмо като името си, The Cherry е столично заведение хибрид! Искате да се отдадете на същинско самодоволство през уикенда и да набавите утринната си доза кофеин в кафене с приятна атмосфера? Да разнообразите хоум-офис всекидневието си с офис-кафе? Да разпуснете след тежкия работен ден с ободрителен коктейл в другарска компания? Или да обядвате и вечеряте в предложен ресторант? Като една същински осъществена сантиментална визия, The Cherry дава всички тези благоприятни условия на клиентите си, написа BBC Good Food България.

 Не подминавайте The Cherry – сочно и свежо… Много, доста свежо! Елисавета Харалампиева не стопира да търси нови предписания и хрумвания за The Cherry

Идеята за това обществено насочено заведение хрумва на Елисавета Харалампиева вследствие на усещанията, които натрупва от пътуванията си по света. И още с влизането си се изправяте пред витрината на сладките изкушения, над която ви посреща приветлива усмивка. Екипът на BBC Good Food България имаше удоволствието да попадне на шоколадов мус с бадеми, домашна торта „ Медовик “ и крем йогурт с маскарпоне и ягоди, тъй като както сами бихте открили, десертите, които ресторантът предлага, са разнообразни. А за мечтаното многообразие в така наречен сладка част се грижи персоналният им сладкар!

Нестандартните солени специалитети, измежду които яйца „ Бенедикт “ с бекон или сьомга, сандвичи с пиле, подсладени гъби и сирене Бри, патешко бутче с пюре и сос от манатарки, запечена паста пене с патладжан и доматен сос, също не трябва да остават подценени, тъй като вкусовите им качества сигурно няма да ви оставят равнодушни.

Елисавета призна, че събирането на предписания и хрумвания е сложна задача, само че би трябвало да кажем, че с екипа си са свършили чудесна работа! Налице са модерно съвременен жанр, отпускащо непринудена атмосфера, тиха музика, разнородни спомагателни сезонни оферти към главното меню и неподправено почитание и топло отношение към клиентите. Екипът на The Cherry се разказва с три думи – Food, Drinks, Smiles. Единствено бихме добавили и Surprises!

The Cherry се намира на улица „ Люботрън “ №19 в столичния квартал „ Лозенец “!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР