Соченият за фаворит №1 на световното - Бразилия, тръгна с

...
Соченият за фаворит №1 на световното - Бразилия, тръгна с
Коментари Харесай

Бразилия срази Сърбия, но вкара само 2 гола

Соченият за любимец №1 на международното - Бразилия, потегли с лесна победа. " Селесао " тресна единствено 2:0 Сърбия в първи мач от група " G " на мондиала в Катар. 

Кариоките умерено можеха да разгромят противника, но куп пропуски ги лишиха от по-изразителна победа. Бразилците удариха и две греди.

Сърбите удържаха през първата част, само че след почивката пред вратата им стана същински буря. И могат да са щастливи, че се отърваха с толкоз дребна загуба.

И двете попадения вкара Ричарлисон. Той откри в 63-ата минута.

Неймар нахлу в наказателното поле. Футболистът на ПСЖ навърза няколко сръбски играчи, подаде на Винисиус, който стреля. Ударът му бе избавен от стража на Сърбия, но Ричарлисон бе на вярното място и направи добавка.

В 74-ата още веднъж той направи резултата 2:0. Офанзивният футболист с магично отиграване прати топката неспасяемо в мрежата на Милинкович-Савич. Играчът на " Тотнъм " вкара с акробатично осъществяване.

В началото на втората част " селесао " пропуснаха 100-процентово състояние. Рафиня бе изведен самичък против вратаря, само че стражът на Сърбия Ваня Милинкович-Савич мазета с крайник.

В 58-ата мин. Алекс Сандро с бомбен шут нацели страничната греда от далечна отдалеченост.

Каземиро също се размина на сантиметри от гола. Ударът на играча на " Манчестър Юнайтед " откри напречната греда в 81-ата мин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР