Собствениците на телевизори Samsung отдавна се радват на достъп до

...
Собствениците на телевизори Samsung отдавна се радват на достъп до
Коментари Харесай

Милиони телевизори Samsung получават „важна“ промяна този месец – вашият телевизор в списъка ли е?

Собствениците на тв приемници Samsung от дълго време се радват на достъп до интелигентния Гугъл Assistant на своите екрани, който предлага елементарен метод за търсене и надзор на неща посредством елементарни гласови команди. Чрез тази услуга потребителите на Samsung могат да задават въпроси, да намират филми, да виждат своите дневници, да ревизират времето и да ръководят интелигентни устройства като светлини и термостати, без да си мръднат пръста.

Това е доста потребна функционалност - изключително откакто Гугъл предлага един от най-хубавите онлайн асистенти - само че в случай че започнете да я употребявате през днешния ден, ще останете извънредно разочаровани.

Потвърдено е че Гугъл Assistant към този момент не е разполагаем на тв приемниците на Samsung с обява на уеб страницата на корейската компания, в която се споделя: „ Важно: Поради смяна в политиката на Гугъл, Гугъл Assistant към този момент няма да се предлага на тв приемници Samsung от 1 март 2024 година Вижте други варианти за гласови асистенти на тв приемници Samsung. "

Ако се чудите дали дисплеят ви е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР