Собственикът на винпром Карнобат“ Миньо Стайков не е задържан. Това

...
Собственикът на винпром Карнобат“ Миньо Стайков не е задържан. Това
Коментари Харесай

Супер гаф! Излъга ли зам.-главният прокурор Иван Гешев за задържането на Миньо Стайков?

Собственикът на винпром „ Карнобат “ Миньо Стайков не е арестуван. Това научи Фрог нюз от източници близки до предприемача. Той е разговарял със свои сътрудници и другари и е бил доста изумен от известията в медиите за негово задържане.
По-рано в сряда заместник-главният прокурор Иван Гешев съобщи на брифинг в Специализираната прокуратура: По моя информация притежателят на „ Винпром Карнобат “ ООД Миньо Стайков е измежду арестуваните “. Думите на висшия магистрат са представени в медиите. По-нататък Гешев изяснява на публицистите, че има задоволително доказателства за осъществени престъпления от Стайков и е доста евентуално да му бъдат повдигнати обвинявания.

Е да, само че се оказа, че декларираното от Иван Гешев за задържането на Стайков е 100% подправена вест. Той ли е решил да манипулира обществото или някой е излъгал него? На място бил изратен шефът на Следствието Борислав Сарафов. „ За да окаже методическа помощ “, споделя Гешев. Той ли го е заблудил?

Страшно е, когато обвинител на такава висока позиция борави с лъжи. Как по-късно обществото ще има доверие в институцията, която то съставлява? Защо основният прокурор Сотир Цацаров мълчи?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР