Собственикът на Twitter Илон Мъск каза в социалната си мрежа,

...
Собственикът на Twitter Илон Мъск каза в социалната си мрежа,
Коментари Харесай

Twitter пусна монетизация на съдържанието – през първата година Мъск обеща да не взема комисионна

Собственикът на Twitter Илон Мъск сподели в обществената си мрежа, че потребителите към този момент могат да аплайват за монетизиране на тяхното наличие. Популярните консуматори могат да предложат на своите почитатели опцията да закупят абонаменти за бонус материали.

Според предприемача, става дума за продажба на достъп до всевъзможни материали – от дълги изявления до „ видеоклипове с дълготрайност няколко часа “. За задачата се предлага да изберете детайла „ Монетизация “ в подраздела на менюто „ Инструменти за експерти “ и да следвате инструкциите.

Според Мъск, Twitter няма да взема никакви комисионни през идващите 12 месеца. „ Ще получите същите пари като нас, а това е 70% за абонаменти за iOS и Android (те ще бъдат таксувани 30% комисионна) и към 92% онлайн (може би повече, според от платежния оператор). “

След първата година, комисионната за iOS и Android ще е понижена до 15%, а Twitter има намерение да добави „ дребна сума “ според от размера. Мъск също даде обещание да разпространява работата на основателите на наличие, с цел да могат да реализират оптимален триумф. Той добави, че когато и да е блогърът може да напусне платформата и да вземе със себе си цялата работа. „ Лесно влизане, елементарно излизане “, приключва предприемачът.

Потребителите обаче към този момент се оплакаха, че новата услуга към момента не е налична отвън Съединени американски щати, на което отговорът беше „ работим върху това “. Междувременно, жителите на други райони могат да видят скрийнсейвър в съответния раздел.

Напоследък обществената мрежа интензивно търси способи да печели пари. По-специално, в допълнение към продажбата на абонаменти за личните си услуги и варианти като платена верификация, появи се информация, че Twitter ще си сътрудничи с платформата eToro, тъй че потребителите да могат да търгуват с акции и криптовалути.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР