Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев отговори на слуховете,

...
Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев отговори на слуховете,
Коментари Харесай

Ганчев за финала с Левски: Наско ще ме купи с голия си за***к!?

Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев отговори на слуховете, че “червените” са дали на Левски финала за Купата на България. Босът се зачуди с какво може шефът на “сините” Наско Сираков може да го купи.

" Знам ги двете лица, които пуснаха опорката, че сме дали мача на Левски, само че очевидно са се объркали, че и аз съм като тях - мога да се продавам непрекъснато.

С какво да ме купи Наско Сираков? С голия си гъз? С кое да ме купи? И какъв брой пари той би трябвало да ми даде, че да му продам мача аз на него?

Свъзало ме 30-годишно другарство. Аз другари нямам, имам положителни познати. Най-добрият ми другар е моето куче Пухчо. Ще преживеем и тая опорка”, сподели Ганчев.

Отборът ни е в насипно положение. По-слаб тим от нас няма напролет и мога да се подпиша с двете си ръце. Страшната селекция, която имаше Локо (София), ни изтърва. Можеше да ни бие с 3-4 гола. Уникалната селекция на " царете ", събрани от прът и въже, там почти я търкалят. Ще забележим, идват и други мачове. Сигурно няма да е последно да падаме от такива хора, само че дай да забележим наклонността.

Аз като пристигнах, наклонността беше отрицателна, в този момент е по-позитивна. Играят се подредени мачове нон стоп. Б група да не приказваме, подобен смях настъпи.

Разлика сред мен и един различен необут във футбола е, че при мен всичко не е непременно, към този момент. Ако може, почтено, по добър метод, да си спечелим, като не може, не може. С моите благоприятни условия аз съм можел да напазарувам мачове, тимове, играчи, съдии, БФС, няма метод това да се получи до момента в който съм аз в ЦСКА.

Трябва да кажа - абе, дай там да почнем, изкарай 5 милиона и аз 5 милиона, ще купим всичко... Това няма по какъв начин да се случи, ще си извоюваме всичко. Каквото си заслужим на терена, това е. Ако има вълшебник.

Ако има Хари Потър, дано да каже по какъв начин ще станем първенци, аз съм склонен. Другото нещо, дайте, дайде, дайте, но ние какво дадохме? ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР