Собственикът на Сампдория Масимо Фереро получи мафиотско предупреждение за убийство,

...
Собственикът на Сампдория Масимо Фереро получи мафиотско предупреждение за убийство,
Коментари Харесай

Собственикът на Сампдория получи мафиотско предупреждение за убийство

Собственикът на Сампдория Масимо Фереро получи мафиотско предизвестие за ликвидиране, оповестява осведомителна организация " АНСА ".

В офиса на предприемача е дошъл пакет, в който е имало патрони и писмо. Авторът заплашва боса със разпра. Изпращането на пакет с патрони е запазена марка на италианската мафия и цели да предизвести получателя за допустимо негово ликвидиране.

След отварянето на пратката Фереро мигновено се е свързал със профилираните органи. Предполага се, че посланието няма общо с проведената престъпност, а с крайните почитатели на Сампдория, които са недоволни от ръководството на клуба. Те желаят допустимо най-бърза продажба на генуезкия тим на нов вложител. Едно от обвиняванията към Фереро може да е обвързвано с провалените неотдавна договаряния с американски консорциум.

През предходната акция Сампдория се избави на косъм от изпадане от Серия „ А “. Тимът приключи на 15-то място в класирането, на седем точки над зоната на изпадащите. От началото на сегашния шампионат „ моряците “ са спечелили три пункта от три мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР