Собственикът на ПИМК - Илиан Филипов проведе дълга среща с

...
Собственикът на ПИМК - Илиан Филипов проведе дълга среща с
Коментари Харесай

Няма да спират строежа на Колежа

Собственикът на ПИМК - Илиан Филипов организира дълга среща с кмета на Пловдив Здравко Димитров, архитекта на " Колежа " арх. Савов, проектанта на козирката инж. Страшимиров и зам.- кмета Пламен Райчев. След нея стана ясно, че градежът на стадиона на Ботев Пловдив ще продължи по проект.

" Няма да стопираме строителството на стадиона, до одобряването на новите планове има още какво да работим. Смятам, че до края на май ще бъдем подготвени с грубия градеж дружно с елинсталациите.

Дотук сме актували действия на стойност 7,9 млн. лева Още не сме стигнали 1/3 от тези 25 млн. лева, които има. Чакам точната количествено- стойностна сметка, с цел да забележим къде и по какъв начин ще бъдат изхарчени парите.

Имаме среща с турска и италианска компании за козирката на Колежа. Вчера се видях с почитатели на Ботев и изяснихме някои недоразумения. Не е елементарно да се строи този обект. Само бранш А е като една 6-етажна постройка ", сподели Филипов.
 Феновете на Ботев (Пд) с следващо писмо за протичащото се с
Феновете на Ботев (Пд) с следващо писмо за протичащото се с " Колежа "

" С тези темпове на деяние, в действителност безучастие, не се вижда краят на построяването на стадион " Христо Ботев " "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР