Собственикът на Монца Силвио Берлускони обмисля продажбата на миноритарен дял

...
Собственикът на Монца Силвио Берлускони обмисля продажбата на миноритарен дял
Коментари Харесай

Берлускони готов да продаде част от Монца

Собственикът на Монца Силвио Берлускони обмисля продажбата на миноритарен дял във футболния клуб, който изведе до италианската Серия А през петте си години на ръководство, заяви Ройтерс.

Според информациите Берлускони търси вложители, които да оказват помощ на фамилния холдинг “Фининвест ” в покриване на възходящите разноски, нужни за издръжката на Монца.
 Притискат Берлускони да извърши обещанието си за проститутките Притискат Берлускони да извърши обещанието си за проститутките
Бившият италиански министър председател, който преди този момент беше притежател на Милан, пое Монца през 2018 година, когато тимът играеше в третото равнище на Италия в договорка, съгласно информациите, на стойност единствено 3 милиона евро.

Директор в клуба стана и някогашният началник на Милан Адриано Галиани. Така отборът за първи път път в историята си завоюва промоция в Серия А предходната година и сега е 11-ти в класирането на лигата.

В Монца играе българският национал Валентин Антов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР