Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев е останало крайно недоволен

...
Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев е останало крайно недоволен
Коментари Харесай

Домусчиев привика Херо за обяснение на слабата игра на Лудогорец


Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев е останало извънредно неудовлетворен от двете следващи равенства на отбора си.
Снощи първенците не съумяха да победят Левски на " Герена ", макар че над 50 минути играха с човек повече.

По информация на сътрудниците от Sportal.bg, босът на " орлите " привикал наставника на тима Димитър Димитров след срещата в столицата, като двамата са разговаряли до 01:15 часа през нощта.

Притесненията на Домусчиев са обясними, поради обстоятелството, че за Лудогорец следва значима порция интернационалните срещи в груповата фаза на шампионата Лига Европа, а типът и маниерът на игра на разградчани в срещите им под управлението на Херо досега не наподобяват никак  " европейски ".

Двубоят с Левски провокира огромни полемики поради съдийството. Ексцентричният баскетболен корифей Константин Папазов прикани за септемврийско въстания, а от клуба пуснаха тъжба против рефера Никола Попов. От Лудогорец разясниха сдържано изявите на арбитъра.

" Не е правилно да вменявате виновност на Лудогорец за съдийските неточности. Съответните органи в БФС да преценяват дали е имало такива. Аз няма какво да разясня ", съобщи пред bTV Ангел Петричев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР