Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде интервю пред Диема спорт,

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде интервю пред Диема спорт,
Коментари Харесай

Домусчиев: Целта пред Лудогорец е девета титла

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде изявление пред " Диема спорт ", в което приказва за своя отбор, както и задачите му.

" Не мога да дам оценка на моментното положение на тима. Питайте треньора и спортния шеф. Видно е, че момчетата са изморени. Това е обикновено на този стадий от подготовката. Новите попълнения са част от тима и бяха посрещнати добре. Има доста работа, която би трябвало да се свърши. Продължаваме да влагаме в клуба, имаме си планове. Надявам се това да дава резултати. Школата също е приоритет. Видно е, че на Лудогорец ще му би трябвало време. Далеч сме от това, което Стойчо Стоев и екипът му желаят. Получи се потребна контрола с Шахтьор. Резултатът не е значим. Направихме си изводите от загубата, защото изпъкнаха недостатъци. В мача с Шахтьор играхме атакуващо ", съобщи Домусчиев.

" Целта е девета шампионска купа и присъединяване в групите на Шампионска лига или Лига Европа, естествено ще е по-добре да е Шампионска лига ", сподели още притежателят на Лудогорец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР