Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че няма да

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че няма да
Коментари Харесай

Треньорът на Локомотив Пд запазва поста си

 Локомотив Пловдив назначи нов шеф
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски съобщи, че няма да има смяна на треньорския пост макар отрицателната серия, в която отборът влезе.

Относно последния мач с Черно море и претенциите на Бруно Акрапович към съдийството предприемачът, който е в Южна Америка, съобщи: “Аз съм споделил милион пъти, че мачът е 90 минути, а не пет. Сега, че имаше някакви дейности за осуетяване на играта, има. Но въпреки всичко да не забравяме, че сме в България. Не може да чакаме друго. Засега обстановката е такава ”, сподели Крушарски пред “Тема Спорт ”.

На въпрос не го ли тормозят шестте следващи дуела - четири загуби и две равенства, без победа, Крушарски изрично съобщи:

“Не, за какво да ме тормози. Те имат цел, в случай че не изпълнят задачата, ще си понесат санкции. Това е. Имат сложена задача, която сме съгласували дружно. Не съм я взел самоцелно. Тя е класиране в първата шестица и към момента нищо не е изгубено. Има 7 мача, в които ще се опитаме да си вземем каквото ни би трябвало ”.

Относно бъдещето на Акрапович и допустима ли е промяна босът на Локо (Пд) продължи метафизичен и в характерен жанр. “Сменихме 90% от отбора… Една къща за какъв брой време се строи? Хайде стига в този момент, българска работа. “Магурата ” от дълго време е затворена, нали. Вече няма “Магура ”, стига с тези чейнджове. Една къща се прави с екип и време ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР