Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се срещна с кмета

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се срещна с кмета
Коментари Харесай

Крушарски към Жозе: Добре си дошъл и добре ще си си отишъл – с пълна кошница

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се срещна с кмета Здравко Димитров, като диалогът с него продължи повече от час. Бизнесменът бе в нормалното си положително въодушевление, макар че от думите му стана ясно, че срещата му с градоначалника не е протекла съгласно упованията му. Клубният необут още веднъж бе безапелационен, че отборът му ще отстрани и призна, че е поканил на мача премиера, както и Здравко Димитров.

Пред Общината Крушарски бе прелестно сюрпризиран от последовател на Локомотив, който му подари архивна фотография на черно-белите от 1979 година.

" С кмета си говорихме за ястие и пиянство и за правене на радостни работи. По работа не сме говорили, тъй като има други, които работят по улиците и вършат " хубави “ неща за България. Хора, които не са заковали и един гвоздей, даже в ковчега на родителите си. Поканих кмета да отидем на Хавай и да изкараме един месец дружно. И в случай че останат пари, да ги похарчим на друго място. За страдание, той ми отхвърли и в този момент ще диря различен сътрудник ", съобщи Христо Крушарски пред Plovdiv24.bg.

" За базата в Тракия още не съм в курса на $. Питайте един прочут заместник-кмет, който се занимава с тези неща. С всеки ден цената пораства. Това, което сподели министър председателят, че ще дадат на Локомотив без пари, май няма да стане. Даже ще е за доста пари. Въпреки всичко, аз ще внеса тези пари, нека общинският бюджет забогатее с тях ", добави притежателят на черно-белите.

" Колкото до мача с Тотнъм, 3 дни преди него персонално на теб ще ти кажа резултата. Ако Моуриньо има щастието да се срещне с мен, ще е добре. Ще му кажа: " Добре си пристигнал и добре ще си си отишъл – с цялостна кошница “. Имаше предложение от Тотнъм да играем там, само че аз им отговорих, че ние не играем за пари, а за наслаждение. Ние сме българи и мачът ще се играе тук. Какво знамение? То чудото е ясно, ние ще ги бием, въпросът е с какъв брой ", безапелационен бе Крушарски. efbet Лига 4 кръг, неделя 30 август  Локомотив (Пловдив) 2:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР