Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се изказа в свой

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се изказа в свой
Коментари Харесай

Крушарски казал на Тити да внимава да не му подхвърлят акциите, попита дали го е бутал локомотив

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се изрече в собствен жанр по адрес на Константин Папазов, акциите на Левски и идните полуфинални мачове със " сините " в шампионата за Купата на България. Босът на " смърфовете " попита дали Тити е бил бутан от локомотив.

" Пожелавам триумф на Левски, само че нека паднат. За купата ще се борим като опълченците на Шипка и тя ще е наша! Нашият тим е един от най-подготвените след Лудогорец. В нашата къща нямаме различия за нищо.

Как си купих билетите за " Герена " ли? Появи се Тити Папазов с отворен прозорец на колата, споделих му да го затвори, с цел да не му метне някой акциите на Левски. Той спря и ми донесе билетите. Пожелавам му на Тити триумф, само че ще има огромен напън.

Той сподели нощес в едно изявление, малко неопитен, че щял да мине през Пловдив като през дребна гара. А не го дали го е бутал локомотив? Трябва да се огледаш преди да пресечеш прелеза, че в случай че те удари локомотив, може и да не те намерят ", сподели Крушарски по Българска национална телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР