Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира предстоящата визита на

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира предстоящата визита на
Коментари Харесай

Собственикът на Локомотив Пловдив: От Левски да му мислят

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разяснява идната аудиенция на неговия тим против Левски в неделя. Бизнесменът се закани на " сините ", като ги предизвести да не очакват лек мач.

" Готови сме за мача. Чувам, че от Левски доста се точат, по тази причина съм им приготвил по една черно-бяла фланелка да им подаря като ги бием на " Герена ", съобщи пред PlovdivNews.bg Крушарски след срещата с Общинския съвет на Пловдив, на която е била разисквана концесията на стадион “Локомотив ” и подготвителния комплекс в “Тракия ”. Желанието на Крушарски е било процедурата да се форсира.

" Цялата документация за стадион Локомотив и базата ни са предадени и всичко върви по избрания ред. Не може да приказваме тука кмета сподели - кмета не сподели, Крушарски сподели - Крушарски не сподели. Всичко е по каналния ред. Молбата ни е да се форсира процедурата по отдаване на концесия въз основата ни, с цел да могат децата да отидат там и да упражняват.

Реално работата по стадиона ще стартира, когато концесията е подготвена. От доста време съм тук, направил съм много неща и знам, че стадионът няма да стане с магическа пръчка. Изготвили сме проект, който ще следваме в идващите 5- 6 години. По моите планове реконструкцията ще коства 14,6 милиона лв. за 10 300 места. Все още не съм приказвал за заем от Фонда на фондовете, само че в случай че можем да се възползваме, с цел да ускорим процеса, ще го създадем. " сподели Крушарски.

" Надявам се до края на лятото базата на Локомотив в " Тракия " да е подготвена. Имаме една съгласувателна процедура с няколко министерства и не можем да дадем прецизен период. Правим всичко възможно нещата да се случат по-бързо, с цел да може Локомотив да направи базата си ", добави от своя страна кметът на града Иван Тотев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР