Собственикът на Левски Наско Сираков официално представи новото сдружение Бизнес

...
Собственикът на Левски Наско Сираков официално представи новото сдружение Бизнес
Коментари Харесай

С обувки "Гунди" и пред бизнесмени Сираков представи новото сдружение за "Левски"

Собственикът на " Левски " Наско Сираков публично показа новото съдружие " Бизнес клуб Левски ", което беше учредено в края на март в разгара на спора сред ръководителите на клуба. Това се случи на колекция в хотел в София, на която участваха някои фигури, свързани с историята на сините.

Освен Сираков измежду учредителите са ръководителят на Управителния съвет Даниел Боримиров, Борислав Георгиев - юридически консултант на Сираков по въпросите с нарастването на капитала на футболния клуб и Вяра Великова - представител на фондация " Спорт в България ".

Сираков беше подложен на критика за учредяването на сдружението след раздора му с друга. Тя поддържа напусналите и, и също по този начин неведнъж изиска мажоритарният притежател да се отдръпна.

В устава на сдружението е записано, че измежду задачите му е " да подкрепя " Професионален Футболен Клуб Левски " в изплащането на отговорностите му към НАП; Да поддържа и финансира при потребност " Професионален Футболен Клуб Левски " по отношение на развиването на спортно-техническата, маркетинговата и административната активност на спортния клуб, както и да взе участие като акционер в него като закупи акции, според решение на управителния орган и да основава нови благоприятни условия и търговски партньорства за своите членове ".

 С обувки
© LAP.BG

Сред присъстващите на сбирката беше и някогашният притежател на " Левски " Тодор Батков.

" Никой не е по-голям от " Левски ", разяснява той след срещата. " Оформя се комисията по нарастването на капитала, което беше гласувано на общото заседание на " Левски ". Беше отправена поканата искащите да се включат. Аз съм акционер, само че ще си взема пакет от тези акции ".

Според юриста е мъчно да се каже до каква степен сдружението ще помогне на " Левски ", само че той вижда капацитет.

" Няма разлика сред това и другите сдружения. Всичко е с една цел. Въпреки обстановката от последните седмици, никой не е по-голям от " Левски ". Нашата задача като последователи е да продължим да загърбваме разногласията и нервите и да вървим напред в името на " Левски ", добави Батков.

 С обувки

На влизане Наско Сираков притегли погледите и поради обувките си, на които беше написано Гунди и емблемата на " Левски ".

Сред останалите присъстващи бяха предприемачът Иван Христов, заместник-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров и някогашният заместник-министър на вътрешните работи Камен Пенков.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР