Собственикът на efbet Цветомир Найденов посече Сашо Диков, който вчера

...
Собственикът на efbet Цветомир Найденов посече Сашо Диков, който вчера
Коментари Харесай

Дадох му сигнали за Божков - за убийства, побои, рекети, но не им обръща внимание

Собственикът на efbet Цветомир Найденов посече Сашо Диков, който през вчерашния ден влезе в ролята на пощальон на Васил Божков и опита да връчи акциите на ПФК Левски на Бойко Борисов. Благодетелят на ЦСКА 1948 направи разкрития за журналиста с последната си обява във "Фейсбук ".

"Дадох му сигнали за Черепа - за налози, убийства, побои... рекети... Сашо не обръща внимание. На мен ми дреме, аз си споделям Истината, и в случай че ще да пристигна да ме интервюира и вуйчото на Черепа.... не ми пука! Та в мен поражда един прост въпрос: като си вуйчо на някого от ОПГ Череп... редно ли е да правиш излъчвания за Черепа, да го защитаваш, да носиш акциите ", написа Найденов.

Цялата обява на Цветомир Найденов:

"111 място по независимост на словото...това не знам по какъв начин го пресмятат, само че на мен ми прави усещане следното: тези, които най-вече пискат за това, те най-вече не работят правилно. Да вземем за образец Сашо Диков. Вуйчо е на Йоанна Христова, задържаната за член на ОПГ Череп... вуйчо!!! Та идва този труженик на Истината някъде преди Коледа в офиса да ми прави изявление, че Шефът на племенничката му ни плаши с ликвидиране... ТОЙ ни търси за изявление по времето, когато никой не знаеше Истината за Черепа. Та идва Сашката и стартира да ми задава въпроси от медийната мръсотия, с която ни заливаше Черепа октомври, ноември и декември... крещя си, добре...явно подобен му е стила... обаче! Казвам му аз: Сашо, имаме сигнали за Черепа за налози, убийства, побои....рекети.. Сашо не обръща внимание. На мен ми дреме, аз си споделям Истината и в случай че ще да пристигна да ме интервюира и вуйчото на Черепа....не ми пука! Та в мен поражда един прост въпрос: като си вуйчо на някого от ОПГ Череп... редно ли е да правиш излъчвания за Черепа, да го защитаваш, да носиш акциите на Черепа...преди да схвана, че е Вуйчото на ОПГ Череп, можех да се закълна, че е взел пари...сега към този момент разбирам за какво всичко е толкоз едностранно и безрезервно към Черепа.... след това пискаме, че сме на 111 място На всяка възраст може да станеш за срам.... тъпо! Защо не сподели още преди да пристигна за изявление, че е вуйчо на персоналната секретарка на Черепа... Черепа ли го изпрати тогава, както през вчерашния ден го изпрати да носи акциите на Левски??? Що за журналистическа нравственос??? ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР