Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич увери феновете, че се

...
Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич увери феновете, че се
Коментари Харесай

Антон Зингаревич: Всички направени от мен инвестиции ще останат в Ботев Пловдив

Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич увери почитателите, че се стреми към стабилно развиване и устойчиво финансиране на клуба.

Днес, 24 октомври, се организира Общото заседание на акционерите на ПФК Ботев АД. В дневния ред беше въпросът за увеличение на капитала на клуба.

Това решение бе взето единомислещо от всички участници в общото заседание. Увеличението на капитала ще разреши на клуба да изплати всички заеми към мажоритарния притежател, насъбрани през 2022 година и превърнати в капитал.

„ Всички наши дейности са ориентирани към стабилно развиване и устойчиво финансиране на клуба. Както споделих по-рано, клубът няма да има задължения и тази стъпка е за да извърша думата си. Всички направени от мен вложения ще останат в клуба и ще бъдат употребявани за развиването на Ботев ”, съобщи Антон Зингаревич.

Председателят на Сдружение ПФК Ботев Борис Гиздаков изрази поддръжката си към управлението на клуба.

„ Сдружение на ПФК Ботев беше и си остава благонадежден сътрудник на мажоритарния притежател в полза на нашия обичан клуб. Удовлетворени сме, че господин Зингаревич извършва отговорностите си, ориентирани към устойчивото развиване на клуба и изцяло поддържаме курса на Ботев към крепко финансово положение ”, счита той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР