Собственикът на английския Суиндън Лий Пауър е на път да

...
Собственикът на английския Суиндън Лий Пауър е на път да
Коментари Харесай

Собственик на английски клуб купува български отбор

Собственикът на британския Суиндън Лий Пауър е на път да навлезе в българската efbet Лига. Той води договаряния за придобиване на акциите на Пирин (Благоевград), като към този момент е провел диалози в тази тенденция с боса на " орлетата " Пол Белогур, написа " Тема Спорт ". Представители на Пауър са били през предходната седмица в Благоевград и са огледали базата на клуба. Приоритет на обиколката им е била детско-юношеската школа, за която чули отлични мнения.

Ако всичко се развива съгласно проектите, по-късно Нова година Пирин може да има нов притежател. На играчите е било обявено, че до края на 2021 година няма да има промени и макар отрицателните резултатите, треньорът Уорън Фийни ще резервира поста си.

Роденият на 30 юни 1972 година Лий Пауър е някогашен нападател, играл е в Норич, Чаллтън, Съндърланд, Портсмут, Брадфорд, Милуол и други Бил е управител на Кембридж и краткотраен треньор на Суиндън. Работил е и като футболен сътрудник.

В момента Суиндън е част от Лига 2 на Англия (четвъртото равнище на локалния футбол), като през предишния сезон отборът изпадна от Лига 1.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР