Собственикът и служител на склада, в който уж е бил

...
Собственикът и служител на склада, в който уж е бил
Коментари Харесай

Върбанов не е бит! Ще отиде ли в ареста заради скандалното подвеждане? Нова се разграничи от Господарите

Собственикът и чиновник на склада, в който сякаш е бил бил журналиста, бяха арестувани за 72 часа. По време на правосъдното съвещание в петък обаче бяха изгледани записите от охранителни камери в и пред склада. Именно те хвърлиха нова светлина върху случилото се с Върбанов, писа ПИК. Репортерът освен не е обичай, ами самичък пада на земята с сценичен скок.

Кадрите слагат под подозрение и истнинността на здравното удостоверение, което е показал пред Министерство на вътрешните работи за лмека телесна щета. Такава надали може да бъде получена от побутване, което е видно от видеото.

Първо се вижда по какъв начин трима души избутват Върбанов от помещението. Кадри от друга камера демонстрират по какъв начин репортерът пада на земята, само че не се вижда дали е хвърлен или пада самичък. Не се вижда и да си е блъснал главата, както в началото описа самият той. Върбанов остава на земята известно време, подпрян на лакът, след което ляга по тил, а операторът му го снима и го насочва по какъв начин да се разположи за по-драматично пред камерата.

Предвид показаното на фрагментите от прокуратурата обявиха, че ще обмислят дали обвиняванията против мъжете от склада да останат същите. Ще обсъдят и дали да обвинят Върбанов в закононарушение против правораздаването.От Нова телевизия се разграничиха от репортера и предаването, само че продуцентът Джуди Халваджиян съобщи пред ПИК, че по-късно ще излязат със мнение. Очаква се реакция и от премиера Бойко Борисов, по чието разпореждане набедените за биячи бяха задържани и лежаха толкоз време в ареста.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР