Собственик на казина беше разстрелян показно в най-големия ни летен

...
Собственик на казина беше разстрелян показно в най-големия ни летен
Коментари Харесай

Показен разстрел в курорта Слънчев бряг: убиха собственик на казина


Собственик на казина беше разстрелян показно в най-големия ни летен курорт, съобщи кореспондентът на БГНЕС от Слънчев бряг.

Инцидентът стана към 21.00 часа. Убитият е предприемачът Коста Николов, който е притежател на близо 15 игрални зали на територията на Слънчев бряг, Несебър, Бургас и няколко в Нова Загора.

Мъжът е разстрелян от упор с няколко патрона, ранена е и дамата, която е била в лекия автомобил. Тя е откарана с кола за спешна помощ в бургаската болница за интервенция.

Според непотвърдена от криминалистите информация в лекия автомобил е имало още двама души, които по време на огледа бяха разпитвани от тях.

„ Малко след 21.10 довечера е получен сигнал за простреляно лице пред входа на Сън Вилидж, в западната част на Слънчев бряг. Посетено е незабавно от полицейски патрули. Установено е, че е прострелян мъж роден през 1963 година, който е умрял на място и млада жена, която е родена 1996 година, в тежко положение. Тя сега е в Окръжна болница Бургас. В момента се правят процесуално-следствени дейности и издирвателни такива, издигнати са работни версии, по които се работи. Работните версии са разнообразни, в това число и персонални претекстове “, съобщи представителят на Министерство на вътрешните работи Калоян Калоянов.

На място са открити голям брой гилзи от огнестрелно оръжие. Според информацията стрелецът е избягал с първокласен автомобил от мястото на престъплението, което пък се намира до оживената основна улица в курорта.

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев посочи: „ Издирва се автомобил, с който се допуска, че причинителите са били тук, не мога да кажа дали е първокласен или не “.

Улицата, където е осъществено закононарушението, остана блокирана през цялата нощ, като тялото остана в първокласното возило на жертвата съвсем до утринните часове.

Блокирани са и основните пътища на входа и изхода на Бургас, където се счита, че автомобилът на стрелеца е влезнал. Иззети са записите от охранителните камери, каквито Слънчев бряг има от няколко години. В светлата част на деня огледите ще продължат. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР