Собственичката на "Ивет Фешън" Ивета Григорова и дъщеря й Луиза

...
Собственичката на "Ивет Фешън" Ивета Григорова и дъщеря й Луиза
Коментари Харесай

Вижте неподправената еротика в календара на Ivet Fashion /снимки/

Собственичката на "Ивет Фешън " Ивета Григорова и щерка й Луиза Григорова показаха календара на стилната организация за 2018 година Сред гостите бяха Камен Воденичаров, Наум Шопов-син, Любо Урсински и топ-моделите на организацията: Ваня Билева, Нора Шопова, Карина Неделчева, Ваня Пенева, Михаела Бориславова. Гостите се забавляваха с осъществяванията на Тита.
18-ото подред издание на календара е за феновете на естествената хубост и съдържа 12 завладяващи страници, дело на стилния фотограф Васил Германов.
Снимките са отдадени на удоволствието, което може да се изпита от естествената и натурална хубост и връзката с природата. Фотосесиите са траяли два дни и са осъществени край язовир Искър и Бистрица.
За календара се снимаха Кристиана Петличка, Павлина Енева, Александра Сиракова, Илона Александрова, Габриела Гочева, София Маджарова, Милица Борисова, Реа Ангелова, Деси Савова, Таня Послийска, Ванеса Тонова и Магдалена Митева.
По време на представянето Ивета Григорова разгласи, че "Ивет модерно " стъпват на стилния пазар с сбирка авторски бижута. Премиерата ще бъде през февруари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР