Снощният финал на хитовото шоу за имитации в ефира на

...
Снощният финал на хитовото шоу за имитации в ефира на
Коментари Харесай

Прецедент на финала на Капките

Снощният край на хитовото шоу за фалшификати в ефира на Нова телевизия " Като две капки вода " провокира същински пожар освен по време на осъществяванията на финалистите, само че и най-много най-после, когато стана прочут и огромният победител - Владо Михайлов.

Актьорът смая с осъществяванията си по време на всичките 12 неделни вечери в шоуто и освен феновете, само че и журито, бяха безапелационни, че точно той заслужава огромния успех най-после. И с цел да е вълнението цялостно, Владо Михайлов бе избрал да приключи представянето си в " Капките " с емблематичния шлагер на огромния Васил Найденов " Болката отляво ", написан по текст на Маргарита Петкова, пред погледа на самия Васил Найденов и на композитора на песента Стефан Димитров.

След като стана ясно, че Владо печели формата обаче, се случи нещо, което не се е случвало досега в цялата история на " Капките ". Композиторът Стефан Димитров се оказа дотолкоз мощно впечатлен от актьорския талант и най-много певческите благоприятни условия на Владо Михайлов, че неподготвено стана и съобщи, че ще му подари ария.

" Благодаря на всички за поддръжката и другарството! На тази сцена се случват невероятни неща! Това е сбъдната фантазия! ", разгорещено показа спечелилият, минути откакто получи наградата за най-хубав подражател в единадесетия сезон на формата. Любопитен миг бе и признанието, че Владо, който завоюва чисто нов лек автомобил " Форд ", към момента няма шофьорска брошура, каквато очевидно скоро ще му се наложи да изкара.

Във финалната вечер към журито, в познатия състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев - Фънки, Веселин Маринов и Асен Блатечки, се причисли и продуцентът на шоуто - Маги Халваджиян. Решаващият глас обаче беше напълно в ръцете на феновете, а журито имаше право единствено да разяснява осъществяванията, без да ги прави оценка.

Вечерта откри Христо Гърбов, който зареди всички с положително въодушевление с песента, притежател на първата премия Грами - " Tequila ".

" Бях доста съсредоточен и се получи! ", показа той с присъщото си възприятие за комизъм след осъществяването на песента, чийто текст съдържа единствено една дума.

" Надявам се хората да се забавляват и смеят от сърце, само че не да се присмиват. Нарочно ми се падаха толкоз женски облици досега в шоуто, с цел да изпитат до края опциите ми. Шоуто ми донесе единствено позитиви и хората се сетиха още веднъж за мен ", още артистът и добави: " Не мога да опиша всичко, което изпитах тук, само че " Като две капки вода " е огромно шоу. Едит Пиаф ми беше най-хубавата ми реплика ".

Малко по-късно зазвуча и българския летен шлагер " А нека, но едва ли " от триото Димо Алексиев, Ралица Паскалева и Христо Петков, които имаха за задача да се трансфорат в Графа, Михаела Филева и VenZy - и то пред техните очи.

" Целта ни беше да доставим хубаво въодушевление на хората, а не да печелим ", заключи накрая Ралица.

" Страхотно се получи, тъй като пресъздадоха настроението на парчето. Ще ни липсвате доста ", каза Фънки. А Хилда добави: " Придадохте такава наслада на целия сезон. Създадохте темперамент на шоуто и съм щастлива, че бяхте тук ".

" Вие сте едни от обичаните ми реализатори в този формат. Познавах ви от екрана, надпревари, формати и реклами. Димо и Ралица пеете доста хубаво и бяхте моите любимци. Христо ти можеше и да спечелиш. След Принс беше неукротим и беше неповторим ", бе коментарът и на Веско Маринов.

Кали и Яна Маринова пък слязоха по стълбите като ексцентричния дует t.A.T.u. и песента " Нас не догонят ".

" Ние сме откачени и не ни интересува какво ще кажат хората за нас. Песента е зов за независимост, без значение какво ще кажат хората “, споделят участничките. „ С неспокойствие чаках да свърши, тъй като съм доста заета. Но в този момент се усещам празна. Остава в мен бездънен отпечатък на хубаво чувство ", показа Кали. 

" Справихте се ужасно. Най-трудно е когато не ти се получава да продължаваш да се бориш. Яна ти имаш подобен хъс. Да продължаваш да се бориш когато не ти се получава е мъжество ", изясни Маги Халваджиян. " Яна е войник. Не би трябвало да се взимаш на съществено ", добави и Асен Блатечки.

След него сцената щурмува и Тома, който се подреди на трето място в огромната конкуренция. Той изпълни супер известното парче " Here I Go Again "  на английската рок тайфа Whitesnake.

Рокаджията влезе в обувките на вокала на групата Дейвид Ковърдейл, който през 80-те години на предишния век дружно с китариста Бърни Марсдън написват известната рок балада.

" Тези 3 месеца бяха необикновен кеф и наслаждение. Няма да не помни облика на Данчо Караджов, който ми даде увереността, че мога да се оправя. Първият ми женски облик беше на Шаная Туейд, само че най-трудният ми женски облик беше на Шиниъд О’Конър, тъй като трябваше да се разплача. За мен " Като две капки вода "  остава в сърцето. Дейвид Ковърдейл ми е кумир и желая да изпея обичаното ми рок парче на Whitesnake. Ще ми липсва екипът на " Капките ", призна Тома.

" Вече съм победител, тъй като " Капките "  е едно неповторимо предаване. Имам хъс за успеха и откакто изпях рокендрола, вече съм удовлетворен ", допълни рокаджията.

" Толкова готино парче и ужасно наличие на сцената. Умирам за този тип музиката ", не се сдържа и рокаджията Фънки. А след него и Маги Халваджиян направи паметно самопризнание:

" Пристрастен съм, тъй като това е моята музика. Преди години когато сина ми се роди, два часа по-късно му пеех ария на Whitesnake. Това е моята музика и се пробвам да бъда неутрален към Тома. Той се оправи с безусловно всяка задача прекрасно. Справи се и с всички женски облици, като не пееше като себе си, а имитираше ".

" Ние с Маги обичаме тази музика. Опитвам се да подражавам Дейвид Ковърдейл и в колата обичам да го чувам. Имаш неповторим глас, само че тук преоткрих нещо друго и това е, че си доста добър човек. Радваше се на триумфите на всички твои сътрудници ", включи се и Веселин Маринов. А Хилда добави: " За мен си нещо извънредно! "

Дара Екимова също съумя да накара публиката да се вълнува мощно, тъй като се оправи ослепително с нелекото предизвикателство да се превъплъти в именитата Паша Христова и да извърши песента й " Остани ".

" Думите не могат да опишат това, което ми се случи през тези три месеца. През първия лайв гласът ми спря, когато ме качиха на поддръжката. Образът на Монсерат Кабайе ми даде убеденост. След диалог с Мария Илиева си споделях, че аз притежавам сцената, а не тя мен. Един от най-трудните облици беше на Lipm Bizkit. Най-голямата победа е, че съм се преборила в това супер велико предаване.

Българската музика ми носи особено чувство в сърцето. Няма случай когато съм пяла Паша Христова и да не съм се разчувствала. Тя е ентусиазъм за мен. Научих значими неща и едно от тях е да не се взимам на съществено ", призна младата изпълнителка. И добави:

" Песента ми е скъпа на сърцето. Тя ми приказва доста и ми споделя гениална история. " Капките "  са като една супер висока пързалка. След като се пуснеш и гмурнеш във водата е най-великото чувство ".

" Браво момиче. Това, което ми харесва, че имаш сетива за предишното и това значи, че ще имаш и бъдеще ", каза Асен Блатечки.

" Не познавах добре творчеството ти преди този момент, само че извърши имитациите с присъщото за всеки един актьор. Не изпълняваше песента, а придавше най-характерното за всеки актьори. Имаш едно качество да си откровена и хората ти имат вяра ", показа и Веско Маринов.

" Важното е, че би трябвало да не се взимаш на съществено. Бъди себе си и на сцената. Беше страхотна! ", изрази мнението си и Маги Халваджиян.

Керана изпя обичаната ария " Memory "  от мюзикъла „ Котките “ на Андрю Лойд Уебър. И беше толкоз впечатляваща, че всички притаиха мирис от екстаз!

" Като две капки вода "  е причина да изляза отвън себе си. Предаването ми даде най-хубавия подарък, страсти и нещо, което не може да се повтори. Най-силната страст, която съм изпитвала е терзание.

Най-силно съм се тормозила когато изпълнявах ария на Лили Иванова. Сред най-ярките моменти бяха когато околните ме гледаха в шоуто и се гордееха с мен. Забавлявала съм се доста при облици с хореография. Когато си артист и си посочил, че можеш, хората чакат от теб да се оправиш. Притеснявах се, тъй като ми пука и желая да стане. Искам на сцената да се случи облика. Обичам песни, в които има история и по тази причина избрах тази ария ", показа с неспокойствие по-късно Керана.

" Ти си по-красива и надарена от Никол Шерцингер. Пееш по-добре от нея ", заяви Асен Блатечки. А съгласно Хилда Казасян тя е: " Комбинация си от гений, темперамент, разсъдък и дарба да имитираш. И всичко това поставено в една хубост ".
 
" Всички тези 11 лайва сподели какъв брой добър реализатор си. Сега цяла България ти се възхищава. Беше прелестна ", бе мнението на Веско Маринов.
 
" Ти сподели няколко неща, в които аз имам вяра. Каза, че ти пука и това съм аз. Гледах те на сцената и видях кожата ти. Видях по какъв начин се раздаде на сцената. Обожавам те, поради това, което си ", показа и продуцентът на шоуто.

Деветимата участници в сезон " Неделя "  закриха шоуто с общо осъществяване на песента " Да бъдеш добър "  заедно с дребните гении от " Бон-Бон ". Сред тях бяха и шестимата участници в благотворителния мини сезон на " Като две капки вода "  - Боги, Гого, Али, Алекс, Васко и Анна-Мария, които поставиха прочувствен свършек на музикалното премеждие, а публиката ги приветства бурно и на крайници

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР