Снощният финал на Ергенът остави изумени много зрители, но най-сащисана

...
Снощният финал на Ергенът остави изумени много зрители, но най-сащисана
Коментари Харесай

Зад кадър: Боряна изпада в нервна криза, дават й успокоителни!

Снощният край на " Ергенът " остави изумени доста фенове, само че най-сащисана и безусловно шокирана бе тази, която трябваше да напусне формата. А точно Боряна. Тя остана без роза от Евгени Генчев, който връчи китка и на Поли, и на Ирина Карабаджак (с които е нямал даже персонални срещи), а остави на " двубой " Боряна и Виктория.

И до момента в който мнозина допускаха, че Вики ще е тази, която ще си замине, защото с Боряна пианистът е имал много по-романтични и искрено буйни моменти, той изуми всички - отпрати тъкмо нея.

В началото Боряна се държа " мъжки " и си взе обикновено сбогом с Генчев, само че камерите след това я демонстрираха по какъв начин избухва в рев. А източници от екипа на продукцията разкриха, че това е било най-малкото. Боби е изпаднала в такава нервна рецесия от шока, че се е наложило да й дадат успокоителни. Тя явно е по-чувствителна и с по-лабилна душeвност, която в този миг не устоя.

Стигнало се е до такава степен, че тя е имала още една среща с Евгени, този път пред хора от екипа, с цел да може музикантът да я успокои и да й изясни решението си.

Генчев направил тъкмо това като уверил Боряна, че е специфична и доста красива жена, само че той би трябвало да си тръгне от предаването единствено с една. И тъй като към този момент усещал, че това няма да е тя, предпочел да й го покаже по-рано, вместо да й дава напразни очаквания и да прави нещата по-трудни с всеки минал ден.

" Не желая да те контузвам, не желая да ти давам илюзии, тъй като видях, че си сензитивно момиче и че в действителност започваш да изпитваш усеща. Не е редно да го върша ", обяснил Евгени.

Тагове: Ергенът Боряна Евгени Генчев Виктория Боряна и Виктория Ирина Карабаджак пианист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР