Снощи зрителите на ВИП Брадър станаха свидетели на поредния прецедент.

...
Снощи зрителите на ВИП Брадър станаха свидетели на поредния прецедент.
Коментари Харесай

Лъсна Шокиращата Истина За Нервния Срив На Мегз!

Снощи феновете на ВИП Брадър станаха очевидци на следващия казус. Брадърката Мегз изпада в нервна рецесия и мъчно успяваше даже да диша. Успокоението за нея пристигна едвам откакто бе натъпкана с антидепресанти. И както всички се тормозиха и се смилиха над нея, по този начин след минути тя бе подготвена още веднъж да им вдигне кръвното с следващата саботирана задача.

Оказва се, че за първи път Мегз е изпаднала в сходно положение преди към пет години. Началото на утежняването на прочувственото и психическото й положение идва и със старта на бизнеса, който се е трансформирал в целия й живот. Интересното е, че и първата нервна рецесия на дизайнерката е още веднъж в риалити шоуто – „ Кътрицата “.

Именно във към този момент несъществуващата към този момент продукция на Иван и Андрей тя се отърка за първи път в славата. Меги от „ Къртицата “ бе докарана до нервност след следващия скандал с Жени Калканджиева. Тогава още веднъж се наложи да й бъде оказана лекарска помощ. А скоро след нервността нежното миньонче още веднъж се изправи на арената.

Тогава се появили подозрения, че Мегз страда от епилепсия. Официално удостоверение за това, обаче, няма. Не остана скрита и една друга нервна рецесия на дизайнерката, която е от преди към година. Тя трябваше да гостува в „ Часът на Милен Цветков “. Хапливият водещ съумял да я ядоса за минута-две и Каканашева още веднъж изпаднала в гърчове и рев, написа retro.bg.

Така се наложило записът да бъде преустановен, а гостенката с лабилни нервни била изкарана на носилка от студиото. Оказва се, че сходни инфарктни обстановки са надали не всекидневие за Мегз. Заради големия стрес в живота й, тя живее на антидепресанти. Хапчетата, обаче, са пагубни за физиката и душeвността й, тъй като са прекомерно мощни за нейните 43 кг. Но дизайнерката е толкоз пристрастена, че не ще й да чува за различен вид лекуване.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР