Снощи видяхме възлагането на новата седмична мисия, в която съквартирантите

...
Снощи видяхме възлагането на новата седмична мисия, в която съквартирантите
Коментари Харесай

ВИП Брадър 2017“: Очи в очи

Снощи видяхме възлагането на новата седмична задача, в която съквартирантите влязоха в облиците на анимационни герои. Някои от тях получиха секрети задания, а Мегз не пропусна да саботира всичко, като отхвърли да облече костюма, подготвен за нея. Това принуди Big Brother да я трансформира във фантома на Къщата.

Тайните задачи, които получиха съквартирантите, също се обрисуват да бъдат много забавни и предизвикателни. Тази на Шеф Петров е да провокира всички да посочат него на идните номинации - за задачата той пък ще си служи с всевъзможни похвати. Дали поради задачата, или поради кардинално избухливия си темперамент, готвачът ще се впусне в словесна кавга с Мегз.

 Снимка 319793

Тайна задача имат и Маргарита Хранова, и Алфредо. Те ще би трябвало да подложат Сашка Васева на диета, с която в границите на задачата примата на попфолка да смъкна пет кг. Задачата им обаче ще се окаже надалеч по-трудна от плануваното.

 Снимка 319794

Дали тайните задачи ще бъдат изпълнени сполучливо и кои ще бъдат новите номинирани за изпъждане, следва да разберем. А до финала на шоуто остават две седмици.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР