Снощи в Ергенът една новина остави с отворени усти от

...
Снощи в Ергенът една новина остави с отворени усти от
Коментари Харесай

Спрете с тъпите подигравки: Ето какво сломи Пам Велидис и я накара да напусне "Ергенът"!

Снощи в " Ергенът " една вест остави с отворени усти от изненада и девойките, и Евгени Генчев, и феновете. А точно - Пам Велидис напусна формата без предизвестие, без пояснение, просто ей по този начин - като неочакван и мощен трус.

Новината заяви малко и сбито в ефир водещият Наум Шопов, който сащиса участничките и пианиста. Шопов сподели единствено, че непредвидени персонални условия са предиздвикали Пам да си тръгне, само че изпраща на всички и изключително на Евгени, своите обятия.

Типично по нашенски, мигновено започнаха да се изливат насмешки и обиди по адрес на Пам в мрежата като множеството простотии бяха свързани с това, че видите ли, тя била дебела и предпочела да си тръгне сама, в сравнение с Генчо да я паряса.

Е, не! Не това е повода червенокоската да напусне предаването, а голяма покруса, лишила живота на най-хубавата й другарка. Близки до Пам разкриха, че красивото русо момиче, което я е предизвикало и запалило по фитнеса и грижите за здравето си, шокиращо е намерило гибелта си. Все още не е ясно дали става дума за злополука, или нещо друго, само че новината е сломила Пам, която мигновено е прекратила присъединяване си във формата.

" Дано в този момент идиотщините престанат, тъй като някои хора не стопират да показват какъв брой са елементарни и душевно ограбени ", разясняват източниците.

Тагове: Евгени Генчев Пам Велидис Ергенът имение
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР