Снощи победи с 3:2 и оглави еднолично класирането в Бундеслигата.

...
Снощи победи с 3:2 и оглави еднолично класирането в Бундеслигата.
Коментари Харесай

Цифрите след Дер Класикер

Снощи победи с 3:2 и оглави еднолично класирането в Бундеслигата. Това беше четвърти следващ триумф за баварците в " Дер Класикер ". Двата отбора се срещнаха и за Суперкупата на Германия, като Байерн завоюва със същия резултат. За последно Борусия завоюва дербито през 2019 година - още веднъж в мача за Суперкупата.

не пропусна да накаже някогашния си тим. Полякът вкара втория гол за мюнхенци и към този момент има 17 попадения в 13 мача против Борусия. За Лева това беше мач номер 300 с екипа на Байерн във всички шампионати. В тях той има общо 259 попадения.
С юбилейно достижение може да се похвали и. Австрийският национал, който отхвърли да възобнови контракта си с Байерн, записа победа номер 200 с екипа на баварците. Той доближи до тази кота след 272 изиграни мача, което е връх в историята на немския гранд.

Под управлението на Байерн има 45 победи от 49 мача. За времето, откогато е отпред на отбора, Флик към този момент завоюва Шампионската лига, купата в Бундеслигата, Купата на Германия, Суперкупата на Германия и Суперкупата на Европа. Бундеслига 7 кръг, събота 7 ноември  Борусия Дортмунд 2:3краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР