Снощи Ливърпул спечели с 2:1 срещу Генк в Шампионската лига

...
Снощи Ливърпул спечели с 2:1 срещу Генк в Шампионската лига
Коментари Харесай

Вайналдум предупреди, че няма лесни мачове

Снощи Ливърпул завоюва с 2:1 против Генк в Шампионската лига и окупира първата позиция в група Е. Все още обаче „ мърсисиайдци “ имат още два мача до края на груповата фаза и всеки един от тях, както и всички останали в шампионата, ще бъдат сложни, това е декларирал Джорджиньо Вайналдум.

"Резултатът е добър, само че има още два мача от групите, тъй че чак най-после ще се види до каква степен сме стигнали. Тази победа беше основна, тъй като другите два тима играеха между тях и приключиха наедно, тъй че ние можем да бъдем удовлетворени “, показа холандецът.

„ Не сме очаквали да се случи нещо по-различно от това, което видяхте. Наша е виновността, че им позволихме да заиграят със успокоение и да ни отбележат гол. Не направихме всичко както би трябвало, а те играха в личния си жанр дълго време. Лесни мачове обаче няма, чакахме още преди началото на сезона всеки един да бъде сложен. Понякога наподобява елементарно, тъй като играта ни върви съвършено, само че и тогава измежду самите футболисти е мъчно. Изразходваме доста сила и сме изцяло съсредоточени върху метода, по който желаеме да изглеждаме като тим. Понякога наподобява елементарно, тъй като сме съвършени и означаваме. Срещу Генк не беше по този начин и трябваше да се борим до самия край за трите точки “, добави Вайналдум, който вкара първото попадение в срещата.

„ При моя гол взех решение, че има засада. Видях центрирането и очевидно топката е рикоширала в бранител, преди да попадне в мен. Стрелях и вкарах, само че не чествах мигновено, тъй като знаете по какъв начин работи ВАР в днешни времена. Радваш се, а в действителност не си вкарал гол. В последна сметка обаче това бе попадение! ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР