Снощи човечеството стана свидетел на чудовищна жестокост. Терористи разстреляха невинни

...
Снощи човечеството стана свидетел на чудовищна жестокост. Терористи разстреляха невинни
Коментари Харесай

Вицепрезидентът за нападението в Москва: Човечеството стана свидетел на чудовищна жестокост

С нощи човечеството стана очевидец на чудовищна свирепост. Терористи разстреляха почтени хора - мъже, дами, деца. Не може да има политика или вяра, които оправдават това извънредно закононарушение. Това написа вицепрезидентът Илияна Йотова във Facebook във връзка нападението в Москва. 

" Отговорът на нашите общества би трябвало да е безапелационен. А службите за сигурност повече от всеки път са длъжни дружно да разкрият причинителите. Наказанието е неизбежно! Съболезнования на околните на жертвите ", написа още Йотова. 



Броят на починалите при вчерашното нахлуване в концертната зала край съветската столица набъбна на 133 души, заяви съветският Следствен комитет.

Отговорност за атентата пое групировката " Ислямска страна ".

В телевизионно послание съветският президент Владимир Путин сподели, че всички нападатели са били хванати, сервира състрадание на околните на жертвите и разгласи утрешния 24 март за ден на народен печал.

Федералната работа за сигурност заяви за арестувани 11 души по отношение на нападението, в това число четиримата директно забъркани в офанзивата.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР