Снощи бе закаран със сериозна охрана в Центъра за психично

...
Снощи бе закаран със сериозна охрана в Центъра за психично
Коментари Харесай

Вижте канибала от УМБАЛ Бургас, окован е като Ханибал Лектър

Снощи бе закаран със сериозна защита в Центъра за психологично здраве " Проф.д-р Иван Темков ", само че по необясними аргументи не го приеха 

Словашкият човекоядец Андрей, който под въздействието на опиати стартира да яде от ръката си, е отведен късно снощи в Центъра за психологично здраве " Проф.д-р Иван Темков ", само че по този начин и не е бил приет в болница.

Колегите от уеб страницата " " са съумели да снимат 24-годишния чужденец. Той е бил конвоиран до парк " Езеро " окован с белезници, под сериозна защита, със завързана уста - като същински Ханибал Лектър.

Андрей е прокиснал към 30-ина минути в коридора на Психото, след което е Ил отпратен. Така и не е станало ясно за какво са отказали да го одобряват, само че в УМБАЛ сигурно не го желаят, тъй като е рисков освен за себе си, а и за близките. 

Флагман.бг нощес описа за бруталната изцепка на словенеца, който посегна на себе си по отблъскващ метод. Той непосредствено къса месо от ръката си, опита се да си отхапе и мъжкото достолепие. ()
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР