Снимки Владимир МанолковБившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор

...
Снимки Владимир МанолковБившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор
Коментари Харесай

Владимир Манолков прави зимен камп за вратари

Снимки Владимир Манолков

Бившият вратар на Локомотив (Сф) и сегашен треньор на вратари Владимир Манолков разгласи, че неговата школа започва набиране на участници за втори зимен камп за млади вратари в град Сандански през месец декември.

През 2019 година Владимир Манолков взе присъединяване в извънредно влиятелния треньорски семинар Goalkeeping Conference в Загреб с присъединяване на 50 лектори от целия свят, измежду които имена на много митове на вратарския пост - Оливер Кан, Петер Шмайхел, Стипе Плеткоса, Жозе Самбаде, Кристоф Лолишон от Челси и доста други.



„ Изключително съм благополучен, че първият вратарски камп в България в Албена събра 46 вратари от разнообразни възрасти и дръзвам да настоявам, че мина дисциплинирано, професинално и на високо равнище за което благодаря на безусловно всички, които взеха присъединяване. Всеки идващ вратарски лагер ще съдържа нови и нови тренировки, видео и теоретични познания, завладяващи моменти и запаметяващи прекарвания, както и посетител треньори и мениджъри от страната и чужбина “, съобщи Манолков.

Планът е кампът да се организира два пъти в годината във формат на летен и зимен подготвителен лагер. Кампанията по набиране на участници за идващият вратарски лагер към този момент започва.

Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School кани стимулирани вратари на възраст от 8 до 18 години да вземат присъединяване в първото по рода си профилирано образование за вратари в България, а точно: 2-nd Winter ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2021. Дата на осъществяване от 10.12. до 15.12. 2021 в град Сандански, хотел Панорама.

Всички треньори в кампа са с дълъг опит като вратари, с опит като треньори на вратари, с национални резултати и с най-висока степен на европейско равнище.



Главната цел на програмата е ясна да способства за развиването на вратарите, които с твърдоглав труд да доближат високо интернационално равнище, като практикуват профилирано образование за вратари от най-ранна възраст и самостоятелно поредно следене във времето.

ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2021 е подобаващ за вратари на възраст 8-18 години, които желаят да развият своите умения и да получат по-добро схващане на играта. Препоръчваме на всички участници, които ще се запишат за присъединяване да са придобили положителни съществени умения, подобаващи за съответната възраст и да са възприемчиви за учене.

По време на програмата ще работим с другите етапи на играта, според методология, основана на техника, позициониране, взимане на решения и осъзнаване на играта. Говорим за: ловене и изтребване на топката, блокове, удари, 1 против 1, реакция и други Правилното място и време да създадем децата си по-силни, по-добри, по-пъргави и по-бързи.Този лагер е общуване, помощ, почитание, схващане, съпричастност, взаимност, полезности, правила и на първо място футбол.



Вратарите ще бъдат разграничени на групи въз основа на възрастта. Всички участници в края на вратарския камп ще получат документи и статуетка за сполучливо показване, като най-добре представилите се вратари ще завоюват и специфична премия статуетка “Вратар на лагера ”, както и фотография в албум “Стена на славата ” в страницата на уредника: Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР