Снимки: Struma.comДържа да е ясно. Аз не съм съсипан от

...
Снимки: Struma.comДържа да е ясно. Аз не съм съсипан от
Коментари Харесай

Бащата на закопчаната дознателка Розалина изригна срещу колегите си в полицията със страшни закани!

Снимки: Struma.com

Държа да е ясно. Аз не съм унищожен от детето си, а от държанието на тези, които вършат опити да съсипят нея и фамилията ми със скалъпени неистини, измислени обвинявания и балони, водени от користни цели, за които скоро ще опиша. Това съобщи някогашният началник на Охранителна полиция в ОД на Министерство на вътрешните работи и татко на задържаната дознателка Розалина Кьосева - Георги Кьосев, съобщава Struma.com.

" Едно усмихнато момиче, каквото е щерка ми, провокира невиждана завист, тъй като работеше добре, работеше доста. Всеки, който познава щерка ми от близко, знае какъв човек е тя. Това, че е имала злополучната орис да се влюби в несъответствуващ човек, който не желая да квалифицирам, не им дава право да трансформират грешката на младостта и в закононарушение... Дъщеря ми не е нарушител и аз стоя зад детето си. Омерзен съм и унищожен не от нея, а поради злобата на сътрудници и хора от системата, предизвикали това на фамилията ми, унищожен от популяризираните най-отговорно неистини и обвинявания без доказателства, унищожен съм от лошотията, злобата и желанието за отплата, ориентирано против щерка ми и несъмнено против мен ", безапелационен е Кьосев.





" Не е обикновено да се популяризират небивалици по мой адрес, да се притискат сътрудници да доносничат за персоналния и живот. Аз съм татко на две дъщери, посветил съм живота си на тях и каквото и да създадат ще съм зад децата си. Жалко е, че в нашата система има хора, които се хранят с непознатото злощастие, има хора, които незаконно се бъркат в персоналния живот на хората. Сигурен съм, че от тези обвинявания, с които тикнаха детето ми при тези, които тя е изпратила в ареста, няма да излезе нищо. Но това, което те направиха с щерка ми назовавам смелост, цинизъм, граничещ с невероятна свирепост. Скоро ще повдигна завесата и ще ви опиша кои имаха интерес това да се случва със фамилията ми ", съобщи бащата на Розалина Кьосева.

Припомняме, че дознателката беше арестувана на работното си място след следствие на Вътрешна сигурност и прокуратурата. Обект на следствие бе връзката и с престъпно проявения Владимир Бойчев-Боклука, който излежава присъда в пандиза. Обвинителите настояват, че Кьосева е изнасяла информация към обичания си, с което и направила закононарушение против правораздаването, направила е закононарушение по работа, само че не стана ясно какво е последвало от осъществените от Розалина Кьосева дейности и кой е потърпевш от тях.

Преди дни Районният съд я остави зад решетките, а другата седмица Окръжният ще гледа още веднъж мярката и за неотклонение. Баща ѝ Георги Кьосев, който е емблематичен за системата служител на реда, дълготраен началник на Охранителна полиция, подава оставката си в деня, в който трябваше да се гледа мярката и за неотклонение в съда. Случилото се е без казус. Обект на следствие е една неразрешена обич, хвърлила една младо момиче в ареста, където са част от същинските нарушители - ограбвали, изнасилвали, убивали и пребивали човешки същества. Другата част от престъпните злодеи обаче са на независимост.. А Розалина Кьосева е зад решетките.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР