снимки Строителният бранш във Варна е силно притеснен от исканата

...
снимки Строителният бранш във Варна е силно притеснен от исканата
Коментари Харесай

Нова Варна: Варненските строителни фирми готвят протест срещу Портних и в защита на арх. Бузев

снимки

Строителният отрасъл във Варна е мощно обезпокоен от желаната от кмета на Варна оставка на основния арх. Бузев, съобщи “Нова Варна ”, базирайки се на лични източници. Представители на строителните компании в града счита да се съберат, с цел да обсъдят дали да излязат на митинг в отбрана на основния проектант.

Кметът Иван Портних изиска преди ден неговата оставка, като го упрекна за съвсем всички проблеми в строителството и инфраструктурата на Варна.

Строителите се тормозят, че без основен проектант огромна част от предстоящите разрешителни ще се забавят фрапантно и това ще докара до загуби в капиталовите им проекти.

“Проявяват се ясни трендове, които не подхождат на моите показа за развиването на града ”, съобщи Портних по време на ексклузивен брифинг по настоящи тематики. По време на брифинга кметът изиска оставката на основния проектант на Варна.

“Виждаме отрицателни трендове в презастрояването на града, както и незаконосъобразни дейности от страна на основния проектант. По тази причина желаеме неговата оставка до края на деня ”, разгласи Портних.

“Ако не подаде оставка, ще подхваща всички вероятни законови стъпки ”, сподели кметът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР