снимки пресцентър на ОД на МВР - ВарнаВисокотехнологична наркооранжерия край

...
снимки пресцентър на ОД на МВР - ВарнаВисокотехнологична наркооранжерия край
Коментари Харесай

Разкриха високотехнологична наркооранжерия край Варна

снимки пресцентър на ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна

Високотехнологична наркооранжерия край Варна разкриха чиновници на Групово дело „ Национална полиция “, взаимно с сътрудници от бранш „ Наркотици “ при ОДМВР -Варна. На място са арестувани двама мъже.

Действията са извършени през вчерашния ден от криминалисти на Главната дирекция „ Национална полиция “ и техни сътрудници от ОДМВР-Варна. В рамките на спецоперацията е открита наркооранжерия, построена в региона на индустриален завод в село Млада армия, снабдена с високотехнологично съоръжение.  При осъществените процесуално-следствени дейности от помещението са конфискувани 450  саксии с растения от рода на конопа. Във фризер са открити 10 полиетиленови плика, съдържащи суха тревиста маса с общо тегло към 9 кг, препарати и торове за развъждането на растенията, оповестиха от пресцентъра на варненската полиция.  

Задържани са двама 45-годишни мъже - от с. Садиево и Кокаляне, осъждани и с голям брой криминалистически регистрации. При претърсването на употребените от тях парцели и коли са открити още полиетиленови пликчета, съдържащи субстанции на кристали и тревиста маса, както и голям брой електронни везни.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под надзора на Окръжна прокуратура  Варна.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР