Снимки: PExelsГермания регистрира най-голям брой новозаразени с Ковид от 3

...
Снимки: PExelsГермания регистрира най-голям брой новозаразени с Ковид от 3
Коментари Харесай

Германия с най-голям брой новозаразени от 3 месеца досега

Снимки: PExels

Германия записва максимален брой новозаразени с Ковид от 3 месеца до момента на фона на стабилно нарастване поради разновидността Делта, съобщи Асошиейтед прес.

Институтът " Роберт Кох " сподели през днешния ден, че през последните седем дни са регистрирани 51,6 нови заразявания на 100 000 души. За първи път от 25 май случаите надвишават 50. Те се усилват от началото на юли, когато бяха едвам 4,9 на 100 000 души.

По данни на института през последното денонощие са регистрирани 8092 нови заразявания. Това е нарастване спрямо записаните 5644 случая преди седмица. Броят на регистрираните заразявания нараства с приключването на летните ваканции и връщането на децата в учебно заведение в някои елементи на Германия.

Властите се пробват още веднъж да засилят имунизацията против КОВИД-19, чието движение доста се забави. Според публични данни от четвъртък 63,8 % от германците са получили най-малко една доза ваксина, а 58,5 % са изцяло имунизирани, добавя Българска телеграфна агенция.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР