Снимки Петел“Започна протестът на Продължаваме промяната“ във Варна.Той е срещу

...
Снимки Петел“Започна протестът на Продължаваме промяната“ във Варна.Той е срещу
Коментари Харесай

Започна протестът във Варна

Снимки „ Петел “

Започна митингът на „ Продължаваме промяната “ във Варна.

Той е против отварянето на Крайбрежната алея във Варна за коли, като бе провежда в обществените мрежи и планувана за 17,30 часа пред постройката на Областната администрация.

Миналата седмица регионалният шеф Марио Смърков анулира издадената преди година  заповед на своя предходник Благомир Коцев, с която се забраняваше трафикът в сектора от Рибарски плаж до Втора буна, написа darik.bg.


Мотивите на Смърков са, че регулирането на придвижването по алеята не е в пълномощията на регионалния шеф, а е в тези на кмета на града. 

„ Във връзка със декларирания митинг от „ Продължаваме промяната “, аз одобрявам това като акт на съмнение от политическа партия, която взе участие в ръководството на страната, поради което депозирам оставка “, каза през днешния ден Смърков.

„ Всички, които желаят да упражняват правото си да се движат свободно по крайбрежната алея, са добре пристигнали! Политическите пристрастия нямат значение ”, обявиха пък уредниците на митинга.   

Междувременно от Сдружението на заведенията по Крайбрежната алея поддържаха анулацията на заповедта. Според тях по този начин ще се сътвори „ равнопоставена за всички основа за работа, отмора, разходки и занимания ”.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР