Снимки ПетелРосен Кирилов бе представен като нов старши треньор на

...
Снимки ПетелРосен Кирилов бе представен като нов старши треньор на
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Целта е Спартак да завърши на първо място

Снимки " Петел "

Росен Кирилов бе показан като нов старши треньор на Спартак от притежателя на клуба Павлин Николов в конферентната зала на стадиона.

Последният подари фланелка на „ соколите “ на някогашния национал и му пожела триумфи с тима. В щаба на Кирилов ще са помощник-треньорите Николай Греков и Михаил Цоков и треньора на вратарите Витомир Вутов. 



„ Целта е първото място, Спартак е най-титулувания тим във Втора лита и би трябвало да набиеем в главите на момчетата, че не самода влезем в елита, само че би трябвало да го създадем и като първи в класирането “, сподели Кирилов.



„ Все още не съм осведомен с тима, дори не съм приказвал с моите помощници. Това, което чакам, са здрави борби през пролтта и първо място на тима “, добави той.

Палвин Николов пък утони, че се е чул с Кирилов през вчерашния ден наобед и бързо се разбрали.



„ Казах му, че идва с един треньор, а той ми отговори, че неговите помощници са във Варна, защото се познава с Цоков и Вутов “, добави Николов.

Последният призна, че се разделили като другари с Васил Петров и по взаимно единодушие.

„ Цялата селекиця я прави единствено той, само че не не може погрешни неща да излиза от кухнята на клуба “, съобщи още строителният бизнесмен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР