снимки ПетелДа кажеш на някого, че го обичаш пред целия

...
снимки ПетелДа кажеш на някого, че го обичаш пред целия
Коментари Харесай

Забелязано от Петел във Варна: Дано му простиш, Мадлен, той явно много съжалява

снимки " Петел "

Да кажеш на някого, че го обичаш пред целия свят - това е доста сантиментален жест. Любовно обръщение на билборд е един от методите да направиш това. Но гледката на едно такова пояснение във Варна, която попадна пред очите на кореспондент на " Петел ", споделя и още нещо.

Освен обяснението в обич към дамата на име Мадлен, на билборда ул. " Отец Паисий " под стадион " Спартак " има и още една значима дума и тя е: " Извинявай! "

Явно в тази ситуация поръчителят на това известие е направил неточност, която се надява да му бъде простена. Да се надяваме, че тя не е толкоз съдбовна, че спорът да няма решение.



Разбира се, може и да бъркаме. Няма да е изненада, в случай че посланието въобще не е персонално, а е част от следващата рекламна акция, която първо леко подвежда фена, а след това най-безцеремонно се пробва да му продаде нещо. С тази спогодба и с вярата, че става въпрос за в действителност сантиментален жест, се надяваме, че дамата най-малко ще намерения още един път дали да не елементарни на поръчителя на билборда. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР