Снимки от среднощната заря и посрещането на Нова година никнат

...
Снимки от среднощната заря и посрещането на Нова година никнат
Коментари Харесай

ТУК СА! Извънземно посрещна Нова година на Витоша

Снимки от среднощната заря и посрещането на Нова година никнат като гъби в обществените мрежи. По традиция част от тях са от планината Витоша, където доста хора се качват, с цел да се насладят на гледката на нощна София. 

Спиращо дъха 18-секундно среднощно виддео от София сподели от въздуха по какъв начин столицата безусловно избухва в 00.00 ч. Някои късметлии са имали шанса да следят това представление от високо. 

Един от тях разгласява кадър от планината, в който се виждат светлините на града. " Някъде на Витоша! Ч.Н. 2023 година ", написа той.

Снимката провокира нечуван интерес, само че не поради красивата панорама, а поради един тайнствен контур. В гората, сред камерата и светлините на града, се вижда странна сянка. Тя прилича човешка фигура, само че с прекомерно огромна глава, поради което доста хора считат, че може да е извънземно. 

Оставяме на вашата преценка защо става въпрос. И въпреки всичко не забравяйте, че в нощта на 1 януари напълно не са малко тези българи, които тотално губят човешкия си образ, въпреки да не са извънземни.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР