Снимки от колежа на изпълнителния директор на Тесла Илон Мъск

...
Снимки от колежа на изпълнителния директор на Тесла Илон Мъск
Коментари Харесай

Снимки на Илон Мъск от колежа бяха продадени за огромна сума


Снимки от колежа на изпълнителния шеф на " Тесла " Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, и движимости на приятелката му от колежанските години бяха продадени на търг за 165 000 $, заяви Асошиейтед прес.

Базираната в Бостън аукционна къща " Ар Ар Окшън " разгласи, че сбирката от невиждани обществено до момента фотоси и предмети е на някогашната другарка на милиардера Дженифър Гуин.

В сряда Мъск смени профилната си фотография в " Туитър " с една от тези остарели фотографии. В момента той води обществена борба с " Туитър ", с цел да се откаже от съглашението да купи обществената медия за 44 милиарда $.

Гуин сподели пред в. " Бостън глоуб ", че когато прочела за търг с курсови работи и проби на Мъск от студентските години, осъзнала, че разполага с доста по-лични движимости, които може да продаде, измежду които благи фотоси, картичка за рождения й ден от него и колие, което ѝ подарил.

Мъск и Гуин излизат от 1994 година до 1995 година, когато учат в университета на Пенсилвания. Разделят се, когато Мъск приключва, реалокира се в Калифорния и й споделя, че не може да приказва дълго по телефона, тъй като това е губене на време, споделя Гуин. " Разделихме се, тъкмо преди да стартира да покорява света ", сподели тя, представена от Българска телеграфна агенция.

Златно колие с дребен зелен изумруд, което Мъск подарява на Гуин в края на 1994 година за рождения ѝ ден, бе продадено за 51 000 $. Картичката за празника, в която Мъск назовава приятелката си Бу-Бу, бе купена за близо 17 000 $. Снимка на двамата с още четирима души преди завършването им е продадена за 42 000 $.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР