Снимки на съпругата на принц Чарлз - Камила, по бански

...
Снимки на съпругата на принц Чарлз - Камила, по бански
Коментари Харесай

Скандал в британския двор: Камила лъсна по бански СНИМКИ

Снимки на брачната половинка на принц Чарлз - Камила, по бански в Сардиния, се появиха в италианското списание Chi.

Кадрите са направени от папараци, до момента в който херцогинята на Корнуол отморява на първокласна яхта, преди да се насочи към Балморал през миналата седмица. Камила бе в Сардния на 4-дневна отмора, преди да се завърне към кралските си отговорности.

Кралският коментатор Ричард Фицуилямс разказа списанието, което е благосъстоятелност на някогашния италиански министър председател Берлускони, като " непоносимо и потресаващо ".

" Папараците, откогато станаха съпричастни към трагичната гибел на Даяна ", имат доста по-малко прояви, само че към момента съставляват заплаха ", споделя Фицуилямс.
Той добавя, че Chi е списанието, разгласило фотоси на Даяна с кислородна маска на задната седалка в Мерцедеса, с който катастрофира.

Тогавашният основен редактор на Chi сподели: " Публикувах фотосите по една доста елементарна причина - в никакъв случай преди този момент не бяха показвани. По мое мнение това не е фотография, която накърнява паметта на принцеса Даяна. Дори я на намирам нежна и затрогваща. "

Списанието си има история с кралското семейство. През 2012 година то разгласява фотоси на херцогинята на Кембридж - Кейт, единствено с долнище на бански, по време на почивката ѝ с принц Уилям.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР