Снимки на холивудската икона Ал Пачино хвърлиха в шок милионите

...
Снимки на холивудската икона Ал Пачино хвърлиха в шок милионите
Коментари Харесай

Лицето на Ал Пачино изглежда като омазано с доматен сос. Какво му се случва?

Снимки на холивудската икона Ал Пачино хвърлиха в потрес милионите му фенове.

 

Всички те са в ступор от метода, по който наподобява и се чудят какво се е случило с легендата. Актьорът бе уловен от папараци след частно празненство, провело се в тузарския " Бърд Стийт Клуб " в неделната вечер. Това, което хвърли всички в потрес бе фактът, че лицето на именития артист изглеждало като недоопечена македонска наденица.

 

Скулите, носът и челото на Майкъл Корлеоне от хитовата лента „ Кръстникът “ били с недоверчив блестящо оранжев нюанс, който бил в цялостен контрастност с останалите елементи от тялото му. Това накара мнозина да го оприличат на ранната Донатела Версаче. По всяка възможност Ал Пачино е прекалил с престоя си в солариума.

 

Специалисти обаче са на мнение, че този цвят на лицето му е вследствие на микродермабразия – козметична процедура за изцяло разчистване на лицето от примеси, себум и грим. При тази процедура диамантени глави отстраняват мъртвата кожа. Обикновено в края на лекуването кожата се третира с хидратираща маска.

 

Не липсват и духовити мнения от рода на този, че артистът се е напил и е примрял с лицето напред в паница с доматен сос.

На този стадий не е известно холивудската легенда да страда от кожни проблеми или да си е правил пластични интервенции.

 

Намериха се и критици, които показаха, че би трябвало да задели и някой $ за прическата си, вместо да се появява с киче като на селски Бийтълс.

Източник: lupa.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР