Снимки Морето.нетЖилищен блок в центъра на Варна е без течаща

...
Снимки Морето.нетЖилищен блок в центъра на Варна е без течаща
Коментари Харесай

Варненка се жалва: Трети ден сме без вода заради ремонт на тротоар

Снимки Морето.нет

Жилищен блок в центъра на Варна е без течаща вода към този момент трети ден, жалва се варненка до Moreto.net.

По думите й на запитванията до ВиК сдружението, по отношение на казуса и периода за отстраняването му, се давали неразбираеми и уклончиви отговори. 

``
реклама

В началото служащите разкопали и изпочупили огромна част от тротоарните плочки на ъгъла на ул. “д-р Пискюлиев “ и бул „ Хр. Ботев “.



„ Този тротоар беше ремонтиран преди месеци и към този момент надали ще бъде възобновен в същия му тип. След това служащите идват, стоят с часове с ръце в джобовете и чакат да им свърши работното време, с цел да си заминат. Въпреки  молбите ни да бъде докарана водоноска, такава няма. В блока, който е на бул. „ Христо Ботев “ 4, живеят много възрастни хора (над 70г), само че не липсват и млади фамилии с дребни деца. “ - написа още гражданката.



Два от входовете на въпросният блок към този момент са водоснабдени, а в третият се чака водата да потече в границите на деня, уточни за Мoreto.net шефът на ВиК-Варна Валентин Вълканов. 

Причината за безводието е построяването на отклоняване по отношение на пътните поправки. В хода на работата са зародили непредвидени условия, добави Вълканов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР