Снимки: Инстаграм 14-годишната дъщеря на Марта Желязкова от Ергенът“ е наследила

...
Снимки: Инстаграм
14-годишната дъщеря на Марта Желязкова от Ергенът“ е наследила
Коментари Харесай

Щерката на Марта от „Ергенът“ наследила нейната красота

 Снимки: Инстаграм
Снимки: Инстаграм

14-годишната щерка на Марта Желязкова от „ Ергенът “ е наследила естествената хубост на майка си, видя Kliuki. bg. Криста има същите пленителни очи и черти на лицето и същинска чародейка.

Марта признава, че с щерка й доста си наподобяват и въпреки от време на време доста да я нервира, я обича безусловно.

С бащата на Криста се разделят след 15 години брак, като по думите на хубавицата от „ Ергенът “ монотонното всекидневие умъртвило връзката им. Въпреки това двамата не престават да поддържат положителни връзки и да поделят грижите за щерка си.

След раздялата Марта признава, че му е отпуснала края и е почнала да се любува на нощния живот, който преди този момент доста й липсвал.

„ За мен е значимо всеки да има персонален живот и да можем да се забавляваме както дружно, по този начин и поотделно. Аз обичам да купонясвам и излизам с другари, не бих желала мъжа до мен да ми пречи за това “, изясни Марта на Виктор Стоянов по време на първата им сантиментална вечеря.

Ергенът, който по принцип се разказва като домошар, се съгласи с половин уста с Марта , само че като че ли повече го тормози нощният й живот, в сравнение с бракът зад тила й и детето.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР