Снимки Илка АнтоноваЖена, която е карала колело на улицата във

...
Снимки Илка АнтоноваЖена, която е карала колело на улицата във
Коментари Харесай

Колоездачка от Варна: Автобус и кола ме затиснаха до тротоара

Снимки Илка Антонова

Жена, която е карала колело на улицата във Варна, е имала неприятни преживявания преди минути. Това разкри самата Илка Антонова за " Петел ".

Тъй като нямаше велоалея в сектора сред ул. " Бенковска " и пощата, в посока центъра, слезнах на пътя и продължих да карам по пътя с колелото ми. В този миг зад мен спря кола, а до мен и рейс, който за малко да ме затисне. Имах шанс, че не ме удариха. Двамата шофьори слезнаха и ми желаеха пояснение, водачът на автобуса ме атакува с обидни думи, попита ме за какво не съм се преместила на другото платно насреща, с цел да карам там. По Закон обаче аз имам право да карам на пътя, колкото и те. Ще подам, разбира се, тъжба в съответните институции, само че желая да се знае, че давам публичност на тази преживелица, тъй като това не би трябвало да се случва и тези, които карат велисопеди, трябва да знаят, че имат право да карат на пътя тук-там, където няма велоалеи, съобщи Илка Антонова.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР